KEMAS RUMAH ! MAU JOIN ?

Meh tulon dla kemas rumah..heheh..ape ko x keje ke cik dla parabola??
Keje la saudara saudari..Last week kan dla kecoh2 cakap system opis ni rosak, so keje terpaksa wat manual balek..Adehhhh, tapi disebabkan system rosak, copy data then pass terus so, keje siap ngan begitu cepat sekali..Saya merasa sangat bangga..hawhawhaw..Tunggula nanti system dah baek, maw jadi panda mata dla neh ngadap skrin pc..

Jadi masa yang ada harus harus dimanfaatkan kengkawan..Benda ni dah lama nak wat rombakan, masa jer xde..Memandangkan skang memang tengah lapang, nak wat rumah tenet kesiputan plak..Benda nilah yang dla tengah kemas2 ni..
Senarai link "KISS DOPLOH KALI" ni untuk 20 orang yang selalu bagi komen kat blog ni..So, kene kiss senyap-senyap 20kali..hahaha..So, sape2 yang nak masuk list ni sile komen slalu..hehehe..Hanya 20 orang aje tempat kosongnya, cesss bajet ramai sangat la skod cni.Haaa, check sendirilah ada x link korang, kalo ada dla nak ucap bebanyak time kasih kerana dengan komen2 korang la buat dla lagi semangat nak blogging dengan gegeh sekali..heeee~~

Haaaa..ni plak untuk geng yang rajen update..Sehari mau lebih dari 5 entri..Gile rajen kan dorang ni, so dla namakan mereka2 ini sebagai "HYPERACTIVE"..Kalo nak join sile rajen2 update..

Sebenarnya banyak lagi nak wat column ni tapi penat giler nak klik2 tadi sampai lenguh dah jari-jemari ini..heheh..Setakat ni wat yang ni dulu, mungkin sambung esok ke plak..hehe..Walaupun ade blog yang x komen, baca pun belum tentu lagi, tapi memang dla suke baca maka bertuah la kamu sebab menjadi pilihan dla..Kire ni calon mak mertua la ni..ngeeee~~

Kalau ada sape2 yang nak exchange link sile bagitaw yer, ataupun tinggalkan link korang kat bahagian komen..Nanti dla akan sumbat2 secepat mungkin[kalo ade]:P

p/s : oke, nak sambung kemas rumah selow2 :D

Comments

Fello Ariza said…
sila kemas umah dri sendri dla..

jgn malas2..

sbb sya malas nk tlong mek!

haha :P
sape yg nk tlg dla kemas umah meh la tlg sy sekali.hehehe.sy pon masuk umah baru smlm..kekeke
alexa yussida said…
ingtkn kms umh btol td..

hawhwahaw..comell la dLa gelak cmtu..
haha:p
SyUhAdA said…
rjinnye dla kmas umah..
hee~
aanie said…
meh kiss adam doploh kali...
d_LA said…
Fell : buatla amal jariah..hehe..

sugar2 : meh dla tulon tgk..hehe..
d_LA said…
alexa : hawhawhaw..umah alam maya..

syu : meh la tulon dla ni..

aanie : muah muah doploh kali kat adam :P
akubiomed said…
Blog ini agak berat kena kemas sikit supaya ringan semasa loading
d_LA said…
akubiomed : hoh???lmbt sgt ke??biar betol??neway, thanx yer tegur..kene kemas2 lg la nmpknye..huwaaaa !