APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, November 23, 2010

KALAU BERPACARAN VERSi CIK SHiDA

HAHAHAHA..
Hari ni mari layan miming CIK SHIDA neh...
Beliau ni memang pakar miming kat Malaysia..hehehe :P
Xyah fikir bukan2, just enjoy jer video miming beliau yang terbaru ni..
KALAU BERPACARAN...JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA...LALALA..


Adeh...beliau ni dem x malu kan..hehe..memang selambe giler..
Dla memang malu la nak wat camni, tapi enjoy jer la tengok..
Layannnn jer...Mungkin itu cara dia nak hilangkan stress..
So, jangan amik siyes sangat yer..

p/s : tahniah 14 lagu yang terpilih ke AJL..bravo2..

Kalau BEST, sila LIKE

15 ORANG MENYAMPUK:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

yup.. tgk early in da morning tadi sebelum mandi..
gi la lawak la cikgu nieh.. heheheheh

ekkhh dia cikgu kan??

Redbloodsnow said...

hahaha..tuh ler kan.klo zie pun..gler malu wooo nk wat goitu²..haha

d_LA said...

mimi : ye kot, org kate beliau ni cikgu..brani tol kan..

zie : beliau mmg super x pemalu..kalo setakat nak melalak tepi dinding bleh lagi kan..hihi..

adachadisini said...

hahahaha. ketawa tak hingat sampai kena tegur dgn bos.

adehh. lawak gila!! part laki tu nengok mcm hensem oh. skali senyum-senyum miang tu macam cik auw plak. kahkahkah. siap ada custume setan. wakakaka.

kreatif, slumberrr.

she's keep on making video even banyak juga orang kutuk-kutuk dia kan.

d_LA said...

cha : hahaha..siap kene tegur dgn bos lg..hehe..segar sket pale ni lyn video beliau neh walaupun memang sengal giler..dia mmg x amik port org kutuk2 dia..biar jer la kan..kite leh tumpang gelak..heee~~

Fyzal said...

cikgu buat part time jadi miming singer. hehehehe.

d_LA said...

fyzal : stress ngan bdk2 kot, sbb tu jd camni..hehe..

Fello Ariza said...

best giler tgok cikgu nih nyanyi..

comei je..

hehe

d_LA said...

fell : best yer?? comey yer?? hehe..

e.l.i.z.@ said...

hahhaha mmg kelakar la cikgu ni..suka je layan dia hehe

alamak..lupa lg mau layan AJL huhuhu

ardinihumaira said...

hahaha... beliau sangat berkaliber!

Gayahspears said...

kah3.. lawak la video ni.. xtahan aku tgk memek muke pakcik tu!!! kah3
sakit perot aku dyla..hahahaha

d_LA said...

k.eli : wat ilangkan stress kan kan.

dni : usaha tangga kejayaan.hawhaw..

gayah : smpai opismet aku ingat pkcik tu mmg lelaki..gile kentang minah ni..hahha..

meo said...

jgn tunggu lama2...

tp klau tunggu lama2... tanda setia...

i'll wait 4 u...

d_LA said...

meo : tol gak tu, tp kalo dh ready n ckp duit pelagi kan..halalkan yg haram jelah trus..

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥