JANGAN GANGGU WAKTU REHAT SAYA OKE !


Mood racing dah mai !
Dah lame siyut x drift, cilok2, himpit2 kete sebelah..haha..
1st nak gtaw, waktu lunch dla lam opis jer..
Dla jarang sangat2 g lunch ni sebab dla bekpes lewat lam kul 10-11pagi 
so kire brunch trus..ngee..
So, tadi tepat kul satu, oke tipu..2,3 minit nak kul 1 trus on need for speed..
Siap nak amik video kunun2 kot2 la menang kan..haha..

tengok dla dah main sampai level 103/111 8)
Tapi geram sangat2, susah giler nak lepas level ni..
7 lap tu, slalu sampai lap 5 ranking no.1 lagi..
Masuk jer lap ke-6, trus baik jer dorang potong dla..
Tension tul..taim tu la kete ni tergolek terguling tergulung..
Asek2 dapat no.2, arghhhh..bile nak lepas ni level ni..hoho :(

Pakai skyline pun still xley lepas lagi..adehhhh..
geram geram geram..
Tadi dengan semangat yang kental nak pecut laju2 xmaw kasi can..
Tapi, baru abes 1 lap, kring kring..
Haishh...kul 1 pun ade orang kol ker..
Terpaksa la pause dulu jawab talipon..
Adehhhh..nampaknye still x lepas lagi la level ni..geramnyeeee !!!

So, layan jerlah video ni kat bawah yer..nak sambung drift lagi..hehe :P
doakan dla berjaya lepas level ni yer kengkawan..
hampeh ko dla, ko ingat ni xm ker??


p/s : jangan cilok2 atas jalan raye taw..no g00d !


Comments

saya_arief said…
kete kaler pink kah itu..
;p
d_LA said…
hahaha..comey x??skyline pink..mane nak cari???
Miss Aia said…
sker doe men game nie...haha
d_LA said…
miss aia : bezzz..ilang ngantuk..hehe :P
Nabilah said…
oke ! saya tak ganggu waktu rehat awak ... :P
d_LA said…
nabilah : haha..dah abes dh taim rehat..smbung wat keje lak..hehe..
Wah.. Nak Join..?? :)
d_LA said…
i'm the designer : meh kite bergabong, meletop gitu :P
Fello Ariza said…
fell da bbrapa kali abes men nih....

hahaha (gelak kerek)
time rehat harus dimanfaatkn..hahah
~@m!_L!y@~ said…
suke gak men game ni kt ps
Kimmy Ai said…
hahaha! ini jugak favourite Kimmy! err,, tapi dah lama tak lepak main ni sebab busy ngan class.. isk3~
miszlullaby said…
oooo..ni keje dyla yeee..spotted!
d_LA said…
fell : meh tulon race tuk dla cepat..haha..tensen jer rase, mebi pc ni problem kot..tetibe..

sugar2 kapas : semestinye..hehe..
d_LA said…
amiliya : pnh men skali,2 jer kat ps tp still suke men kat pc gak..hehe

kimmy ai : dla pun jrg dah race skang ni, smlm jer gian tetibe :P
d_LA said…
ML : ampun2..tgh ngidam ni ML..jgn marah saye..miahaha..
ardinihumaira said…
dni lom penah main. asik main game dalam henpon tu je ;p
d_LA said…
dni : dla ni mmg hantu games..haha..tryla, leh release tension taw :P
alexa yussida said…
hahahaha...smoga anda berjaya:p
d_LA said…
alexa : time kaseh laling..dla akan berusaha bersungguh-sungguh :D