APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Wednesday, November 03, 2010

JANGAN GANGGU WAKTU REHAT SAYA OKE !


Mood racing dah mai !
Dah lame siyut x drift, cilok2, himpit2 kete sebelah..haha..
1st nak gtaw, waktu lunch dla lam opis jer..
Dla jarang sangat2 g lunch ni sebab dla bekpes lewat lam kul 10-11pagi 
so kire brunch trus..ngee..
So, tadi tepat kul satu, oke tipu..2,3 minit nak kul 1 trus on need for speed..
Siap nak amik video kunun2 kot2 la menang kan..haha..

tengok dla dah main sampai level 103/111 8)
Tapi geram sangat2, susah giler nak lepas level ni..
7 lap tu, slalu sampai lap 5 ranking no.1 lagi..
Masuk jer lap ke-6, trus baik jer dorang potong dla..
Tension tul..taim tu la kete ni tergolek terguling tergulung..
Asek2 dapat no.2, arghhhh..bile nak lepas ni level ni..hoho :(

Pakai skyline pun still xley lepas lagi..adehhhh..
geram geram geram..
Tadi dengan semangat yang kental nak pecut laju2 xmaw kasi can..
Tapi, baru abes 1 lap, kring kring..
Haishh...kul 1 pun ade orang kol ker..
Terpaksa la pause dulu jawab talipon..
Adehhhh..nampaknye still x lepas lagi la level ni..geramnyeeee !!!

So, layan jerlah video ni kat bawah yer..nak sambung drift lagi..hehe :P
doakan dla berjaya lepas level ni yer kengkawan..
hampeh ko dla, ko ingat ni xm ker??

video

p/s : jangan cilok2 atas jalan raye taw..no g00d !


Kalau BEST, sila LIKE

20 ORANG MENYAMPUK:

saya_arief said...

kete kaler pink kah itu..
;p

d_LA said...

hahaha..comey x??skyline pink..mane nak cari???

Miss Aia said...

sker doe men game nie...haha

d_LA said...

miss aia : bezzz..ilang ngantuk..hehe :P

Nabilah said...

oke ! saya tak ganggu waktu rehat awak ... :P

d_LA said...

nabilah : haha..dah abes dh taim rehat..smbung wat keje lak..hehe..

I,m The Designer said...

Wah.. Nak Join..?? :)

d_LA said...

i'm the designer : meh kite bergabong, meletop gitu :P

Fello Ariza said...

fell da bbrapa kali abes men nih....

hahaha (gelak kerek)

sugar2 kapas strawberry said...

time rehat harus dimanfaatkn..hahah

~@m!_L!y@~ said...

suke gak men game ni kt ps

Kimmy Ai said...

hahaha! ini jugak favourite Kimmy! err,, tapi dah lama tak lepak main ni sebab busy ngan class.. isk3~

miszlullaby said...

oooo..ni keje dyla yeee..spotted!

d_LA said...

fell : meh tulon race tuk dla cepat..haha..tensen jer rase, mebi pc ni problem kot..tetibe..

sugar2 kapas : semestinye..hehe..

d_LA said...

amiliya : pnh men skali,2 jer kat ps tp still suke men kat pc gak..hehe

kimmy ai : dla pun jrg dah race skang ni, smlm jer gian tetibe :P

d_LA said...

ML : ampun2..tgh ngidam ni ML..jgn marah saye..miahaha..

ardinihumaira said...

dni lom penah main. asik main game dalam henpon tu je ;p

d_LA said...

dni : dla ni mmg hantu games..haha..tryla, leh release tension taw :P

alexa yussida said...

hahahaha...smoga anda berjaya:p

d_LA said...

alexa : time kaseh laling..dla akan berusaha bersungguh-sungguh :D

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥