APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, November 23, 2010

HOKI ~ MALAYSIA KE FINAL

ALHAMDULILLAH...
Baru saja tadi tamat perlawanan HOKI INDIA vs MALAYSIA..Selepas habis separuh masa kedua tadi Malaysia terikat 3 sama dengan India..

Selepas diberi masa tambahan kot, dla pun tak sure tapi macam sudden death sebab selepas Malaysia score gol ke-4 terus tamat perlawanan sekaligus mengesahkan Malaysia akan ke Final untuk merebut pingat emas..
Hip hip hoyeee :D 

KEPUTUSAN
INDIA - [3], MALAYSIA- [4]

Pingat perak sudah pasti, namun pingat emas yang dikejar..
Malaysia harus tingkatkan lagi prestasi memandangkan lawan di final nanti bukan calang-calangnya..Jadi di final nanti MALAYSIA bakal berentap dengan PAKISTAN !! InsyaAllah, emas menjadi milik kita..YAKIN BOLEH MALAYSIA !!

~ SEKIAN, BERITA SUKAN..dLA melaporkan dari guangzhou, tganu :P ~

p/s : jum makan nasik !

Kalau BEST, sila LIKE

11 ORANG MENYAMPUK:

nebular said...

kali ni mesti dapat pingat mas.....syabas malaysia.

Eman said...

yayyyy!
MALAYSIA BOLEHHH!

Fello Ariza said...

go malaysia! go!

...:::Ms Quincy:::... said...

yeke???
wah syabas mesia!!

d_LA said...

nebular : InsyaAllah...berkat usaha sume..

Eman : Malaysia bolehhh !!yeay !!

fell : go fell go !tetibe..

quincy : ha'ah, arap2 dpt emas la nt..

Gayahspears said...

yeah!!! berjaya... tahniah2 utk skuad hoki negara!!!

meo said...

malaysia boleh!

d_LA said...

gayah : mekaseh..aku tulon jwb..heeee~~~

d_LA said...

meo : go Malaysia !

Tomato Gurl's Life said...

good luck malaysia..malaysia boleh!

d_LA said...

cik t0m : Gomo msia gomo..hehe :P

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥