HOKI ~ MALAYSIA KE FINAL

ALHAMDULILLAH...
Baru saja tadi tamat perlawanan HOKI INDIA vs MALAYSIA..Selepas habis separuh masa kedua tadi Malaysia terikat 3 sama dengan India..

Selepas diberi masa tambahan kot, dla pun tak sure tapi macam sudden death sebab selepas Malaysia score gol ke-4 terus tamat perlawanan sekaligus mengesahkan Malaysia akan ke Final untuk merebut pingat emas..
Hip hip hoyeee :D 

KEPUTUSAN
INDIA - [3], MALAYSIA- [4]

Pingat perak sudah pasti, namun pingat emas yang dikejar..
Malaysia harus tingkatkan lagi prestasi memandangkan lawan di final nanti bukan calang-calangnya..Jadi di final nanti MALAYSIA bakal berentap dengan PAKISTAN !! InsyaAllah, emas menjadi milik kita..YAKIN BOLEH MALAYSIA !!

~ SEKIAN, BERITA SUKAN..dLA melaporkan dari guangzhou, tganu :P ~

p/s : jum makan nasik !

Comments

nebular said…
kali ni mesti dapat pingat mas.....syabas malaysia.
Eman said…
yayyyy!
MALAYSIA BOLEHHH!
yeke???
wah syabas mesia!!
d_LA said…
nebular : InsyaAllah...berkat usaha sume..

Eman : Malaysia bolehhh !!yeay !!

fell : go fell go !tetibe..

quincy : ha'ah, arap2 dpt emas la nt..
Gayahspears said…
yeah!!! berjaya... tahniah2 utk skuad hoki negara!!!
meo said…
malaysia boleh!
d_LA said…
gayah : mekaseh..aku tulon jwb..heeee~~~
d_LA said…
meo : go Malaysia !
good luck malaysia..malaysia boleh!
d_LA said…
cik t0m : Gomo msia gomo..hehe :P