HAPPY DEEPAVALI ~ MiSS U BABE !

Bangun bangun bangun  sume !!
Haaa..kamu tu...BANGUN ! Tolong mak masak kat dapur !
Kamu kamu tu..yang tengah melingkar cam ular sawa, bek pergi joging, 
kalo malas joging sila blogwalking skang ! Haha..
Sonok yer cuti arini..Dla x rasa ape pun sebab arini memang kitorang cuti pun..hoho..

Di pagi Jumaat ni dla nak wish HAPPY DEEPAVALI 
kepada semua penganut agama hindu..
Bila deepavali tiba kan trus tingat kat beliau..huhu..
Dulu dla ada kawan perempuan..Lapor diri sama2, 1 unit lagi..
Kitorang memang rapat sangat2 sebab kitorang berdua jer kan gugurl kat c2..
G mana2 mesti sama2, joging, soping,men bowling kursus pun sama2..
Huwaaaa..i miss her like giler !

Ni la kawan baik dla masa keje kat cni..VAANI...
Pic ni taim kursus induksi..
Tapi setahun je kitorang keje sama2 pastu beliau tukar ke Ipoh, mutual ngan staf Ipoh..Sebab Vaani ni memang tinggal kat Perak, kebetulan ada staf Ipoh asal Tganu, so dorang leh mutual la.Memang dla sedih sangat time pisah tu..

Tengok pic ni rindu lak nak main bowling..
Nilah 2 orang kawan baik dla kat cni..Tapi dua-dua dah tinggal dla.
Yang baju hijau tu NOR, walaupun position kitorang x sama, tapi masa dla mula2 lapor diri, dia yang datang tegur dla, ajak makan sama2 so kitorang memang sangat2 close..Jadi bila g mana2 slalu bersama la..Lepas Vaani tinggal kitorang, turn NOR lak balik Ipoh..Sebab Nor  pun asal Perak gak.
Citenya camni, Si A yang tukar ngan Vaani tu nak kawin, tu yang dia nak balik Tganu.Bakal wife dia tu keje situ gak, position wife dia sama ngan NOR..So, bakal wife Si A leh tukar suka sama suka la ngan NOR..

Masa berpisah tu memang ade wat SPESEL EN3..
So, sebab tu la dla agak sepi skang ni nak2 taim opis, dulu taim rehat dla kadang hepi sangat2 sebab sile klik SINI..Kitorang memang hepi giler2..
susah nak cari kawan cam dorang berdua tu..
Adehhh..tibe2 rasa sangat sedih taim taip entri ni :(
Bukan xde kawan skang ni, tapi ntahlah, x sama babe..
haishhhh emo plak di hari DEEPAVALI..
Padahal nak wish HAPPY DEEPAVALI jer..huhu..

Oke rrr...xmo sedih2..enjoy ur holiday la sume2..
Nak sambung tdo :P


p/s : malam kang nak g KL jap..sok mebi xleh BW langsung  :(

Comments

happy deepavali..hihi
sama la cik tom pun rindu kawan2..
xsabar nak jumpa time konvo nati ;)
miszlullaby said…
happy deepavali dyla..hehe=D
d_LA said…
cik tom : wahhhh..samat berkonvo nt cik tom..bestnye dpt jmpe kengkawan :P
d_LA said…
ML : hepi deepa 2 ML gak..hehe
mizzura said…
happy deepavali kat kawan awak..kalo dia tak pindah dapat muruku isnin ni kann...
d_LA said…
mizzura : tq..dla tulon jawab..hehe..tulah, dulu dia bwk maruku tuk kitorang..2 yg rindu sgt tu..haha