Grrrr...dush..dush !!!

Arghhhhh..x sanggup rasa..
Tak sanggup rasa nak skodeng nuffnang !! Sebab dla taw konpem jatuh tangga golek-golek trepik dla..Huwaaaaa...tapi memang xleh nak g skodeng nuffnang pun, giler lama babe nak tunggu abes loading.Ntah2 terus kenot displayed !Dahla blog ni x bape pemes, pastu dah xleh blogwalking berhari-hari..Wa amat sedih dengan keadaan blog ini..Kamurang jangan lari jauh-jauh taw..Letih nanti dla nak kejar..Dla hanya mampu update jer, nipun amik masa berjam-jam..Siyesly keadaan tenet amat tenat sekali :( Dla bukan giler sangat nak blogging ni tapi rasa bersalah kalo ada yang komens, jerits n followed tapi dla x layan..eh, nanti ada yang cakap dla x mesra alam dan manusia lak kan kan kan..Ni yang gatal nak luahkan perasaan ni..hehe..layan jerlah yer minah ni pot pet :P
"sabar yer laling dla..."
oppa minho tengah memujuk :P
Ekeceli tadi ingat nak lepak2 kat kedai bekas skandal dla..hehe..kedai my x-boss laaa weh..Pastu sampai2, feras mak ni, beliau x bukak kedai plak arini, tulah, b4 pergi x hallo hallo dulu..Pastu koling beliau, memang x bukak arini...Kalo x leh update n bw laju2..Walaupun bandar dari rumah dla ni 5minit jer kalo drive tapi line tenet still x power rangers kat cni..rase nak g alih jer menara sekom tu letak depan rumah...Tapi kalo maxis laju taw sebab menara depan rumah dla jer..Hebattt x kengkawan?? Ingat kampung dla ni mundur sangat ker??hehe..ramai taw aweks2 cun, balak2 ensem, makcik2 gojes..haw haw haw !

Dah taw line cam siput gatal gak nak update..Xpelah, mana taw ngan adanya en3 ni, ada yang sudi transit kan..Datanglah, jemput makan daging walaupun tuan rumah tengah layan sukan skang ni....Nak komen, sile2..xnak komen pun xpe, tepek jer link korang @ jerit2 jer kat kotak shoutmix tu..Bile dah oke, dla akan sergah korang balik..Thanx kepada yang komen n bw kat cni walaupun dla x terjah korang pun, nanti dla serang korang balik yer..hehe..cayang mucuk mucuk kat korang.
UMMUAHHHH !! ;)

p/s : nak jadi pengulas sukan pun terbantut tumbesaran ini..uhuk uhuk :(

Comments

gigi rongak said…
line tgh laju tapi masa nak bw dan update blog xda ni.. haha..
d_LA said…
rongak : bak cni la line rongak..haw haw haw :P

dni : tayam dni manyak2 gak :P