APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Wednesday, December 01, 2010

CUTI-CUTI SEKOLAH G.A

* INI EN3 MELEKAT*
[entry terbaru sila scroll oke..tq ;) ]
Assalamualaikum semua !!!
Dengar sini semua orang2 kampung dan orang2 bandar..Di sini ada pengumuman penting !! Sedia sume, dengan ini dla nak gitaw kat semua yang kawan zaman sekolah dla nak wat G.A dan ini adalah yang pertama kali diadakan...

Nape dla sebok2 pomot ni, sebabnya dla nak pomotla suruh korang join..hawhaw..Oke, ekceli dla bergabung tenaga ngan beliau, kira idea bersama la..Di mana hadiah2 bakal ditaja oleh dla juga..So, dla menyeru kepada kamurang semua, silalah menyapot G.A kami berdua ni..
Banner kanak2 riang ini didesign sampai lebam oleh DLA..Skang ni kan musim cuti sekolah, ramai yang tengah rileks2 kan..Dari rileks2 jom la join G.A ini..

Untuk lebih lanjut usia sile ke blog --> AANIE !
28 NOV 2010 - 31 DIS 2010..
JOM RAMAI2 JOIN G.A INI :P

SEKIAN, TERIMA KASIH :D

p/s : sayang korang banyak2..muah..muah..

Kalau BEST, sila LIKE

17 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

dyla cayamku...apa kata letak banner ni kat sidebar mu skali n link ke n3 aku..ok?

d_LA said...

oke..nt aku letak oke..gd idea :)

Zura said...

good luck...

d_LA said...

zura : jemput la join yang G.A ni :)

alexa yussida said...

alala comelll benor lukisan dlA:)

sekamar rindu said...

salam..

singgah malam..

d_LA said...

alexa : tq laling..hehe..cam kanak ribena kam..haha..join la yang GA ni..

sekamar rindu : tq singgah :)

syaf said...

cam mnarik

d_LA said...

syaf : joinla pakcik..memeriahkan majlis..hehe..

Gayahspears said...

gd luck ya

green yg gorgeous said...

besnya,,,,
:)

d_LA said...

green : join la GA ni..dialu-alukan :)

Pinky Pixie said...

insyaAllah ade mase nnti yt join hokey.. =)

d_LA said...

Yatie : oke..lambat lg due..join jgn x join yer :)

eqbalzack said...

GA tu buat header blog pun cantek..hehe

:: Zanna :: said...

dh join :)

d_LA said...

eqbalzack : siyes ker ni??hehe..cam lukisan kanak2 riang jer tgk..hawhaw..

zanna : tq zanna join GA ni..gud luck yer :)

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥