APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, November 04, 2010

BUFFERED EARNINGS ! TQ NUFFNANG :D

Arini dla gedik2 nak tayang pasal encek BE yang hampir sebulan guling2 kat blog dla..hehe..Sebab baru jer baca pasal HUKUM join pengiklanan NUFFNANG kat blog NABIL POTTER..sape2 yang belum baca tu sile laju2 klik SINI tuk baca supaya kite sume lebih memahaminya.Dla percaya ada yang msih ragu2 tentang hukum hakam meletakkan @ mengklik iklan nuffnang kan kan kan.

Sebelum ni dla wat xtaw jer tentang BE ni, xdelah nak war2kan sebab takut orang kata cam menunjuk-nunjuk plak kan..Tapi bagi dla, lantaklah nak war2kan ke, nak wat bodo ker @ yang kata sape kecoh2 pasal nuffnang ni loser ker, itu pendapat masing2..Dla sendiri pun x kisah kalo yang post entry pasal B.E, kite ada hak untuk berkongsi keterujaan itu kan..Taw x kite memang patut terima bayaran tau, macam gak iklan kat TV, sume tu berbayar taw walaupun iklan just untuk 10saat jer...Macam konsep sesetengah blogger sediakan column tuk tepek banner blog bagi tujuan pengiklanan la..Kebanyakkannya berbayar kan.Sama jugaklah dengan nuffnang..Wahhh, panjang plak minah ni membebel :P

saye malu nak tunjuk ni..tapi ni sebagai ucapan time kasih tuk nuffnang yang mempercayai blog cebisan kain ni, letak iklan kat cni..dan sume2 yang mengklik, harap korang ikhlas klik..dla x paksa taw..
TADAAA...
Ni la iklan2 encek nuff yang masih aktif..Semalam tambah lagi iklan baru..
Jadi skang ada 7 iklan yang masih super aktif.

Kepada yang masih belum dapat B.E tu jangan risau, adalah tu rezeki..
Yang penting BERUSAHA BERUSAHA BERUSAHA !!!
Dla pun lambat gak dapat sebab dulu sangat jarang update, mane orang nak percaya ngan blog kita kan kalo asek tenggelam timbul jer..skang ni dah rajen sikit :D

SYUKUR ALHAMDULILLAH di atas rezeki yang diberi..Amin...
Well, minah ni terlebih gula arini, maka over lah beliau..haha..

p/s : jum main badminton lagi petang ni :D

Kalau BEST, sila LIKE

9 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

dyla...akhirnya aku dpt be..yeay!!

alexa yussida said...

hahahahaha gambar2 dLa tu...kelakar...dLa ni msti funny orgnye kan..hikhik...

I,m The Designer said...

memang t,lebih gula.. :) errmm.. ada bakat jadi pelakon kot.. xp

Nancy Poh said...

waduhhh..sejak akhir2 ni ramai blogger yg dapat BE ya...congratsss...ni yg buat aku semangat nak blogging ni..anyway, happy blogging to all of us.

d_LA said...

aanie : yeyeay..aanie dpt BE !!!

alexa : hahaha..suke yer..minah ni mmg ske mempoyokan diri dpn camera..

d_LA said...

i'm the designer : sile layan jerla peel minah ni..taim study dlu mmg slalu jd pelakon..haha..caye x?

nancy poh : chaiyok2 !! hp blogging dear :)

Sophie Al-yahya said...

hihihi..klakarlah dila ni..
hurmm..nak buat jugak iklan..x buat2 lagi.huhu..

Fello Ariza said...

hahaha..

lawa posing dla shingga fell x fokus spenuhnye tajuk entri ni...

haha :P

d_LA said...

sophie : budak kebosanan camnila asek menggile jer kejenya..dla xley skema sgt kat opis, TEKANAN !
p/s : x wat lg yer..kene wat cpt2 tu :P

fell : puji ker ni? mekaceh..haha..sile jgn tiru aksi ini, malu kalo bos taw !

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥