BiLA TENSiON !!!

Apedaaa ko ni dla tensen memanjang jer kejenya..
Sebenarnya bukan dla tensen kengkawan..
Tapi dla JELES !!!
Nak ikut dorang gak !!!

Arini kan opis dla wat FUTSAL FRIENDLY MATCH !!!
Yang tensennye geng lelaki aje..huwaaaa...
Dah yang perempuan x berape nak sambut, maka ternaklah lelemak kat opis.
Lak tu match ni setat kul 3 petang, taim opis der..
Bos bagi pelepasan..nak ikut gakkkkkk !!!
Mane makcik ni x jeles, dahla unit dla ni sume laki..
Cian makcik ni kene tinggal :(
Naseb bek ade sorang pakcik x join tapi makcik tetap x puas ati !!
Terus malas wat keje..jahat budak jahat ! haha..

Maka dla pun jalankan 8TVT sendiri..
CAMWHORING !!!
Kekadang rasa lucu gak jadi perempuan ni..
Jadi aje gedik sesorang depan camera..haha..
Nak wat camne, boring gak kan kalo asek skema kertas peksa ni..
 gelang..sipaku gelang..gelang si rama-rama..lalala

 walaupun berbalut sound tetap gempak taw !

 Babab beliau..haha..cian kat makcik ni..

berani yer x ajak makcik main, geget kang !

 bleh x nak tdo jer???
ade yang kene cepuk ni..huhu

oke, saye siyes skang !! sambung keje lak..ilang dah tensen..

SUMBER INSPIRASI !!

p/s : arini balik lewat sket la..qadar waktu main2 tadi..hehe..nanti gaji x berkat taw !


Comments

sekamar rindu said…
salam..


bestnya main futsal...lama tak main ni..:)
Cik GuLA-GuLa said…
kamu keje katne eh dik?
jpph?
Anna Boleyn said…
hye
salam kenal..
ni 1st time anna berkunjung ke sini..

weeehhuuu..camwhoring tu memmang sangat sinonim ngan pempuan. tym bosan2 kan pastu dok sensorang line clear..ape lagi kan. jln kan lah mission camwhore sensorang. :)

p/s : jom datang blog anna boleyn jom :)
d_LA said…
sekamar rindu : tulah, dla dh ngidam2 nak main tp xde org teman..huwaaaa..

CGG : ha'ah, keje kat c2..

anna boleyn : pompuan mmg camtu kan..haha..nak2 tgh boring cam td mmg x kire dah..
Fello Ariza said…
hahaha....

dla...

pict no 1 tuh xley blah..haha

pssttt.... ble nk cter sal dla dpt nick name alien nih..hahah
d_LA said…
fell : giler boring td kat opis, nk g merayau2 keje byk lak..sudahnye gitula jadinye..

pssttt...alien??sape tu???haha..wat2 blur :P
alexa yussida said…
terbaiklaa headfon tuh dyla..hikhik
d_LA said…
alexa : hehe..sound still bergegar tinge tu..mane nak carik headphone camtu kan..haha
jeera said…
penyakit semula jadi pmpuan :))
d_LA said…
jeera : hehe..jnji kite hepi kan..