APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Sunday, November 07, 2010

BANYAKNYEEE..ANA FENiN !!

Dla baru balik dari KL, sampai kul 6.30 pagi tadi..
Kendian nak masuk opis kul 7.30, memang zup zap zup zap la tadi..
Capai jer baju yang senang di iron, sebab bajet sampai awal..
Kalo x, dla iron siap2 ari jumaat tu..huhu..
Perghhh..punch kul 7.29 ! Lagi semenet der 8)

Maka, semalam dla x on langsung la laptop sebab x bawak pun laptop..
Malas nak memberatkan bahu ni memikul lagipun gi 2 hari jer..
Cuti la jap membelog-belog ni :P

Pagi2 on pc kat opis, wahhhh banyak tag tuk dla rupe2nye..
Yang minggu lepas pun dla x amik lagi..
Pemes ke saye??ko pasan la dla..haha..
Kepada yang mengetag dla, tq so much..
Dla akan usaha minggu ni setelkan sume yer..
Tapi maybe ada yg dla betul2 terlupe buat dla mintak sori sesangat yer..
Lagipun skang ni xtaw la nape encek berok tu asek sentimental jer..
Kat opis line heaven laju tapi tulah, time rehat jerlah dan nak pot pet pot pet..
Keje memang tengah nangis2 soh cepat2 setelkan..

Ni antara tag2 yang dla lum sempat setel..
Wat list kat cni senang, nt takut lupe :D
Dla akan berusaha setel taw !cepat ngan lambat jer..

AWARDZ!
3 ~ FARHAH


CONTESTZ !
1 ~ SOPHiE
2 ~ ALEXA
4 ~ AANiE [byk tag ko aku x wat lg..sowie laling ]
5 ~ NUR [dah tamat tempoh dah, sori sesangat yer x smpat nak join ]
6 ~ AXELIDA

Setakat tu jerlah yang dla ingat..kalo ade yang tertinggal tu sowie taw..
Jangan marah dla, marah kat encek berok dla ni..Ngengade tol beliau lately !
Pepun..saya mesti BERUSAHA !!!
tetap BERUSAHA walaupun pale fenin2 x cukup tdo..haha..
oke, saye taw ni pic en3 khamis lepas..ade ku kekesah..hoho :P

p/s : hujan2 gini rase sangat bahagia kalo dapat gulung2 lam toto kam :D

Kalau BEST, sila LIKE

7 ORANG MENYAMPUK:

nur said...

lahai.. shiannya.. its ok d_la..
rehatla ye
ALL IN ONE

d_LA said...

nur : tq laling..tenet kat rmh selow lak tu..tensen jer rs :(

Fello Ariza said...

ahaha.. btol ke bz nih..hehe

psst dla.. nape kt shout box xleh tulis?..
Your IP address 203.82.95.72 has been banned from this shoutbox.

erkk

aanie said...

tadi dah baca dah n3 ni..tp aku tetap nak tag mu jgk...hahaha...
ala, x kisah pun nak wt ke x...

d_LA said...

Fell : dla byk kj taw kat opis tp dla jer jenis main2..haha..xtawla nape, system down kot..huhu

aanie : xpe, truskan mengetag, aku x kisah babe..hehe

apik pehe said...

muka da nampk cam berusaha tap seposen jer,,hahaha

d_LA said...

apik : haha..muke terpakse..

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥