APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, November 13, 2010

16th ASiAN GAMES, GUANGZHOU 2010 ~ OPENING CEREMONY

WOW !!!! AMAZING !!! BRILLIANT !!!
THUMBSUP kepada semua yang terlibat !
Ehem..ehem..reporter alam maya kembali lagi..hehe..Korang tengok x semalam dorang punya opening ceremony??? Kagum kan..Ternganga beb tengok..Saspek la dorang punye keje dan komitmen..Tak tawlah sape punye idea, memang tabikkk..siyes kagum tengok..

Mula2 tu macam di alam fantasi jer, kemudian suasana bertukar menjadi sangat dramatik di dalam persembahan "THE SHIP IN THE OCEAN"..Saspek taw, dorang betul2 letak air..korang layan jerlah pic2 kat bawah ni..dla amik kat SINI..tq ;)

















Kontinjen Malaysia diketuai oleh KOO KIEN KIAT..
Di bawah ni pencapaian MALAYSIA ketika SUKAN ASIA di DOHA 2006.

EMAS = 8
PERAK = 17
GANGSA = 17

Hope Malaysia berjaya mendapat pingat lebih dari itu..GOOD LUCK MALAYSIA !!

p/s : ekceli baru bangun ni, tertdo tadi..hehe..monen sume :D

Kalau BEST, sila LIKE

3 ORANG MENYAMPUK:

alexa yussida said...

tuuu diaa...dLa punye smngt kesukanan dah mai dah haaa:p

d_LA said...

alexa : hehe..reporter sukan x berbayar..mane nak cari awek giler sukan camni..hee~~

alexa yussida said...

cari kat nasi kerabu ni la..hehhehe

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥