APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Sunday, November 21, 2010

1 DISEMBER DAPAT 500 !

PENGUMUMAN PENGUMUMAN !!!
Dengar sini wahai orang-orang kampung sekalian :D

BANTUAN KHAS KEWANGAN KEDUA 2010 sebanyak 500 akan dibayar pada 
1 DISEMBER 2010 !!Hoyeeeee..Saya merasa sangat gembira..hehe..

Sile check PEKELILING PERKHIDMATAN BIL 11/2010 untuk lebih lanjut usia oke..
Gua dah bling2 ni..haw haw haw !!!

pic pakcik g00gle..

p/s : jangan boros2 sangat taw..beli ikut kemampuan oke..

Kalau BEST, sila LIKE

28 ORANG MENYAMPUK:

Fello Ariza said...

mek..

blanje mek..

nk nasi kerabu..

...:::Ms Quincy:::... said...

wow!!bestnye...

SyUhAdA said...

besnye...
btol tu,jgn boros~

d_LA said...

@fell : nak kek lapis sarawak !!! x kire nak jugak..x dpt kek lapis sarawak dpt kuih lapis pom jadila..hahaha..

@ms.quincy : best kan..best kan :P

@syuhada : betul betul betul !!!

Riduan said...

Seronok la dapat RM500... Macam kami ni, kontrak habis betul2 30 November 2010... Angan2 tak kesampaian la... Mintak2 la diorang tersalah masukkan jugak kat akaun gaji nanti... Kontrak... oh... Kontrak....

http://riduanzakaria.blogspot.com/

aanie said...

xtau nak beli apa...sebab banyak sgt dpt..huhu...

d_LA said...

riduan : Alhamdulillah dpt..ciannye, kalo kontrak smpai hjg thn dpt la gak rase..saye simpati..

aanie : meh aku tulon abiskan..hahaha..

Riduan said...

tahu takpe... sedih jugak tak dapat.... huuhhuuhuh... extend la 1 hari jer... biar dapat... huhuhuhu

alexa yussida said...

yeayyyy..
blnja blnja cpt:p

miszlullaby said...

belanje ML bekpes macam ni!!!hihihi =)

sekamar rindu said...

salam..

alhamdulillah.....

Encik Luncai said...

teringin nak keje gomen tp xde rezeki lg..

Pencacai Alim said...

nk pi byr saman ekor..argh!!!!

d_LA said...

Riduan : huwaaaa...sari pun xpe kan..janji bonus dpt kan kan kan..

alexa : meh cni nak banje nasi kerabu..lalala...

ML : jom skang!! heee~~

Sekamar rindu : taw2 jer tgh sesak kan..Alhamdulillah :)

luncai : usaha lagi..jgn berputus asa !

pencacai alim : haip..kene saman ker??huhu..

syaf said...

aku pernah dapat apply kat N9...merase aku, tp kazen aku apply mase mule2 lagik dapat 1k..ciz

d_LA said...

syaf : dulu banyak kan dpt bonus skang je dpt ciput..tp xpela dr x dpt langsung kan..

azzey said...

d_LA: Senarai belian pun dh ada lama dah ni.....heh3....

nikzairfan said...

weh sipang pitis untuk 4 dan 5 hb 12 ni weh

d_LA said...

azzey : wahhhh..hebat2..hehe..

nik : 2 rrrr, lega giler aku dgr, best la skit nak g jejalan kan..heee~~

Gayahspears said...

betoi tu..jgn boros..huhu

d_LA said...

gayah : setuju..tp kan kdg2 duit tu abes xtaw g mana..kdg2 better kt bli sumthing yg kita leh nmpk hasilnye kan..tp biarlah benda tu ade pekdahnye kan..

ardinihumaira said...

fuhyohhh nak mintak sikit :D

d_LA said...

dni : nak amik samah !!hehe..

Riduan said...

heheheheh... Alhamdulillah... Kontrak saya disambung lagi setahun... RM500 pun dapat... Siapa nak kene belanja? Meh meh... InsyaAllah, dalam tempoh pelanjutan kontrak ni, kalau ada rezeki akan diserap. Doa2kan saya yer semua... Amin~

http://riduanzakaria.blogspot.com/

d_LA said...

Alhamdulillah....best2..kwn2 dla pun rmai yg kontrak..hrp2 dorang sume dpt diserap tetap..Amin...

psstt..kene banje ni..hehe :)

Riduan said...

Dla, kita doakan semua yang kontrak dapat sambung yer... Okay? hehehehe... yang dah lama tu la kene belanja...

kami baru nak bernafas... hehehehhe

d_LA said...

Dla doakan sebab dla fhm, dulu dla pun kontrak gak cuma rezeki dla awal dpt ttp..mmg patut kene serap tetap la, sebab dorang ni dah taw flow keje brbanding yg baru ni, keje blaja dulu kan..dla setuju sgtla kalo yg kontrak ni diserap tetap..

Riduan said...

patutnya komen dla ni kasi orang2 besar tu baca... baru diorang tahu.... hehehehheeh

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥