APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, October 01, 2010

TARA S4 ~ YANI n NADINE TERSINGKIR

YUHUUU SUME :D
Sape sini minat TARA sile 'like' entry neh..hehe..
Tadi baru abis tengok TARA, kire minggu ni minggu ke-2..
Minggu lepas xde penyingkiran di mana TEAM INDONESIA iaitu YANI & NADINE terselamat tetapi dikenakan penalti 30minit.
Di bawah ni pic mereka... 


Tetapi nampaknye minggu ni dorang still yang last sampai..So, Allan dah x kasi can dah, dorang terpaksa balek awal dan menjadi team pertama yang tersingkir..Skang ni yang wakil Indonesia just tinggal pasangan bapa & anak iaitu Hussein & Natasya..

Sekali lagi team Malaysia berjaya sampai dulu taw, maybe juge sebab race ni setat kat Malaysia dulu, bonus tuk team Malaysia.Tapi kalo last week pasangan Ethan & Khairie yang sampai dulu.Tapi minggu ni Pasangan suami isteri Ivan & Hilda yang sampai dulu..Tak sangka gak kalo tengok Hilda banyak injured+tired since last week lagi tapi itulah amazingnye THE AMAZING RACE ASIA !!! Good j0b guys :D

Hilda & Ivan..
Dorang dapat adiah LAPPY SONY VAIO siyuttt..
Duit lagi >


 Team kedua from Philippine -> 'THE RICHES'

Tapi skang ni xtaw lagi sape jadi team peberet cik dyla, team Malaysia tetap sapot beb tapi yang peberet mungkin dari negara lain..'THE RICHES' maybe???
Maseh terlalu awal kot nak pilih :)


Skang tinggal 9 pasukan lagi..Sape yer agak2 yang menang???

MARK & ROVIN !! saye 'like' kamu 2 orang :D
TARA season1, tetap peberet sampai skang..weeehoooo :D

p/s: rindu nak tengok talk show 'THE DUKE'..
encek estero, sile la ulang lagi..heee :D


Kalau BEST, sila LIKE

6 ORANG MENYAMPUK:

Fello Ariza said...

go malaysian team :P

d_LA said...

agogo !! :D

azrul adnan said...

chaiyok3..malaysia boleh..
blum sempat tgk..insyaallah coming soon..

saya_arief said...

nanty nak masuk lah tara ni.hoho..
boley?

d_LA said...

jum masuk..camne ek nk msk ??hehe

d_LA said...

azrul adnan : bru minggu ke2 bro..smpat lg catch up..chaiyok2 msia !!

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥