APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, October 02, 2010

WELCOME LAdy_dyLA

Sob..sob....m00d tengah sedih konon2nye..
Saye ngan berat perutnye nak say goodbye kat my ex ni..
Setelah lebih setahun bersama, mek terpakse lepaskan kamu..
Mek terpakse der T_T..

Kamu yang curang pada mek !
Bukan mek tak taw kamu ada skandal ngan beliau itu beliau ini..
Ingat mek ni ape, tawla mek ni kurang berperasaan..
Tapi, dalam hati ade taman taw !
Selamat tinggal si busuk !!!


Inilah dia my ex..bersepah taw aku jumpe nama neh kat page orang lain..
"A WALK 2 REMEMBER"
Dulu pilih nama ni sebab suke sangat baca novel dia..xtawla plak ramai gak yang suke novel ni..Time tu plak main letak jer ape yang terlintas, sampai skang dah tibe masa tuk bertukar!
Walaupun begitu, kamu banyak berjasa taw, sedih gak neh nak tukar nama blog ni tapi terpakse der, dah x best dah bile ramai sangat yang gune..Penin gak pikir nak taruk nama ape la kat blog ni yang kedengaran lebih sempoi, yang mudah orang ingat dan best...

Seperti yang trang tang tang kat header..
Setelah dihakimi, aku pilih
LAdy_dyLA.
Cun x? Oke x? bajet giler best dah ni heee.. :D
Aku rase dah cukup sempoi dah tu, yang penting nama aku tu ade :D
Kalo korang ade perasaan la, nama aku tu "DYLA" kalo diterbalikkan jadi "LADY" kan?
So, dats why la aku jadikan "LADY_DYLA" !
bukan sebab LADY GAGA oke 8)


Siap wat header lagi..Tapi ni tuk sementara dulu kot, sebab nampak kosong sangat dah nama jadi pendek kan, tu yang cepat2 design header cincai2 dulu..
Lepas ni dah x bahasakan CIK DYLA dah kot, tukar maaa..LADY DYLA oke :)



Kalau BEST, sila LIKE

16 ORANG MENYAMPUK:

Fello Ariza said...

wuwuwu.. name belog baru..:)

d_LA said...

uikkk fell xtdo lg kerr??
bosan la fell, ramai sgt gune..name ni lebih simple kan kan kan =)

nurdani said...

haha.den ingatkan betul2 la kes cintan.

waah..nama baru yang lebih segar and cute

d_LA said...

nurdanu : hehe..beliau neh mmg over sket..haha..neway, tenkiu dear =)

~SukEMakAn~ said...

lady dyla!
i like
heeeee~

d_LA said...

sukemakan ! saye pom 'like'..hehe :D

amira zakiah said...

wah....wah....wah!

d_LA said...

amira zakiah : lady dyla VS lady mia :D

miszlullaby said...

comel jugak header ngan name baru ni..hihi.. a walk 2 remember tu name cerita kan?yang mandy moore berlakon.
ade satu cerita korea ni tajuk die lbih kurang gak, a moment to remember..kikiki...kot2 la klo dyla nk gune...^^

d_LA said...

miszlullaby : tq =)..A walk 2 remember tu ade novel gak, dulu bc n0vel dia pastu bru tgk film dia..Yang A moment 2 remember pom bezz gak..tukar sbb rmai sgt gne nm dulu tu..huhu..hrp2 pasni xde dh nm same..ngeee :D

Kuman Chaos said...

laa ingatkan ex apa tadi ehehhe suspende ajer

Kuman "iphone 4" Entry

d_LA said...

kuman : hehehe..emosi terlebeh minah ni..

amira zakiah said...

dah ok dah tue dyla...kita buat group terus!

d_LA said...

amira : miahaha..buleh..buleh..

rara :) said...

engatkan betol2 la break up ke pe. tertipu lagi. hehe

d_LA said...

rara : btol la neh dah putus ngan ex..haha

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥