APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, October 09, 2010

TAHNIAH TEAM BADMINTON NEGARA !



NEGARAKU.....
Sile berdiri sume..Lagu negaraku sedang berkumandang skang di New Delhi !
Malaysia berjaya menambah lagi pingat melalui acara badminton berkumpulan..yeay!
MALAYSIA !! BOLEH...
MALAYSIA !! BOLEH..
Saye memang camni, asal game badminton jer eksaited lebih..hee~~


Malaysia berjaya mengalahkan pasukan tuan rumah 3-1..
PHEEWITTTT :D :D :D
Memang best la tengok tadi, tahniah juga tuk DATUK NICOLE ANN DAVID dapat pingat emas tadi menang straight sets 3-0 menentang ENGLAND.Yang laen tak sure pingat apa lagi yang dapat arini, tu jer yang sempat layan, sila beli paper tuk lebih detail oke..hehe..petang tadi masih bizi beraye..miahaha..
Dah last dah..fullstop oke tuk acara makan2 beskut mentega.
Tahniah & semoga berjaya tuk team badminton dan juga tuk sume jaguh2 negara kita yang bertanding di sana..
ALL THE BEST & GOOD LUCK !

LATEST RESULT --> CLICK HERE

p/s: majulah sukan tuk badan kita :)

Kalau BEST, sila LIKE

7 ORANG MENYAMPUK:

sekamar rindu said...

salam..

tahniah buat malaysia...

Afiq Din said...

malaysia boleh

d_LA said...

sekamar rindu : nasebla team china ni xde lam komanwel, kurang la sengetnye kan..tahniah tahniah..

afiq din : Malaysia boleh !

Fello Ariza said...

huh? malaysia menang ke?hihi :P:P

hazman aka species1980 said...

Tahniah kepada team MALAYSIA... anyway ianya lebih baik kalau dimenangi oleh pemain muda @ pelapis malaysia sebab dalam badminton sesungguhnya malaysia nie takde saingan sangat sebenarnya kecuali ENGLAND...

kisahsensasi said...

Acara yang WAJIB malaysia menangi di setiap kali sukan komanwel... dulu kini dan selamanya....

d_LA said...

fell : menangla, musuh n0.1 xde..hehe..x bape senget la main.tp sbb lwn ngan tuan rumah tu yg best tgk..ngaaa :D

hazman : Tapi england pun kalah ngan team India, terer gak team India..ramai pelapis baru..Malaysia kene amik cik dyla kot jd pelapis ganti mei choo..hehe

kisahsensasi : kalo kalah mmg malu la M'sia, nmpk sgt la mkn truk kan kan kan

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥