APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, October 05, 2010

Sukan Komanwel @ New Delhi


Morning sume !!!!!!!!!!!
Saye baru bangun ! heee...Syukur la aku ni perempuan yang ade mc solat..Tadi balek jer dari opis, ekceli kat opis lagi penin2 lalat, sampai umah trus pengsan :D
Pukul 12 baru bangun derrr..Mandi pastu trus xley td0 sudah.Ekceli xtaw nak wat entry pasal ape, m00d ke laut sket, tapi dari i dok bazir mase, update jugakla..heheh..Dahla semalam x post entry langsung, kebizian yang melampaw, kes2 yang perlu disetelkan berbundle-bundle atas meja, ari rabu open office raye, tu yang berusaha mensetelkan sume keje ngan penuh dedikasi lagi berhemah..Tetibe rase sangat bangga ngan kebolehan diri sebab menjadi agak serius arini di opis..haha 8)

Semalam aku tengok commonwealth games opening ceremony @ New Delhi [kat depan telebisen jer taw bukan aku kat New Delhi]..Memang penuh warna warni la, penuh cahaya dan penuh ngan semangat sume..X renti2 la aku tengok dorang tepuk tangan..Memang meriah la der..Walaupun macam2 prob yang kite dengar, tapi Alhamdulillah masa opening nampak grand jugakla, semoga sume selamat hendaknye sepanjang berada d sana..Amin..Skang ni tengah tengok highlights, games badminton & gymnastic artistic..Tak tawla aku ni kalo bab sukan semangat ajerrr..Nak kate atlet soklah x jugak tapi memang suke tengok acara sukan..perasaan tu der..perasaan..rase eksaited jer tengok dorang lawan kan..Tuk skuad Malaysia, semoge berjaye sume2 dan Malaysia dah berjaya memperolehi emas pertama hasil kejayaan Amirul Hamizan Ibrahim dalam acara angkat berat kategori 56kg semalam..Bravo2 ^o^
MALAYSIA BOLEH :D

 Hi ! Namaste..Mera naam SHERA..tol ke tak neh speaking hindustan..
MASCOT dorang !

Giant Aerostat transforms into the 'Tree of Knowledge' 

 Giler meriah siyutttt..saye 'like' !

SAMAT BERJUANG SKUAD MALAYSIA !!
CHAIYOK2, AJA2, YAKIN BOLEH !!
Klik SINI tuk keputusan pingat terkini :)

p/s: adehhh..lapar plak perut neh..supper dulu la beb barang nasi sepinggan disusuli oleh tomyam campur 8)



Kalau BEST, sila LIKE

4 ORANG MENYAMPUK:

::fatihahanapi:: said...

1 pingat emas.ok la tu..esok tambah 1 plak..malaysia boleh!

jeera said...

weee.. kita z sempat pon tgk.. btw, tahniah Malaysia dah dapat 1 emass.. chaiyok2.. :))

d_LA said...

A good start la 4 m'sia..hope trus byk2 collect pingat..MALAYSIA BOLEH :)

d_LA said...

jeera : samalah, td best sgt tdo, ni baru setat layan walaupon yg highlights jer..hehe

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥