APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, October 25, 2010

SAYA NAK BELi HENSET BARU...

Yeyeay GAJI !
Heee..Dapat gaji jer muka gajah sume yer 8)

Pagi2 lagi dah setat wat transaksi kat cimbclicks, 
bayar itu bayar ini tinggallah 2,3 ciput..
Ekceli dla tengah blur ni..
Puas skodeng dah kat internet sampai maw pecah screen pc ni dla hendap !
DLA NAK BELI HENSET !
Tapi xtaw nak amik yang mane..Bajet kecik jer..hehe..
Xley tunggu la bonus, lambat ! Henset skang ni dah super tenat ! Adehhh..cian tol !

Ekeceli niat di hati berkenan kat N8 tu?
Tapi x tercapai duitku der..Banyak lagi nak spend duit ni..DG CAM pun dah setat biol gak tu, saje jer taw sume berpenyakit tenat..Tapi memandangkan henset ni penting, kene beli ngan segera ni..Kawan2 dla pun dah marah2 sebab selalu lambat reply sms..Dah henset ni bisu, pastu dia tak warning kat screen lak tu bahawasanya ade sms baru..,Giler tragis dah keaddan beliau ni..hoho..

Lam pale ni nak beli 
NOKIA X3  TOUCH & TYPE ! <-- klik tuk lebih memahami !

amik kat encek google..

Sebenarnya xlah cun sangat..sebab ape dla suke yer?
sebab murah kot..hehe..camera 5MP not bad la..
Ade sape2 pernah guna x??

Pastu berkenan gak ngan NOKIA C3 ni..
Sebab selalu tengok dok merayau-rayau kat blog dla tu..
Terjatuh hati lak tengok yang kaler hot pink..Padahal bukan minat sangat ngan kaler pink tapi rase hot jer tengok kaler tu..hihi


credit to : mr.google !

NOKIA C3 <--sile2 la klik !

Gojes kan kaler pink tu..
Tapi jenis qwerty keypad la, x biasalah, haha giler jakun kan i ni.
Tapi yang tu xpe, lame2 biasalah kan, tp dia punye CAMERA just 2MP jer..
Yang ni lebih murah dari X3 tu..

Adehhh..penin penin..ke ade yang lebih oke..
Sile bagi pendapatan plisss..

p/s : pasni penin nak beli dslr lak :D Amin ;)

Kalau BEST, sila LIKE

17 ORANG MENYAMPUK:

alexa yussida said...

hehehe..beli je yg ane2 dLa..jnji bley guna sudee:) xyah beli yg camera canggih kalo nak beli dslr plak:D kan kan kan

syaf said...

beta setia pada samsung corby beta...ngeee

ardinihumaira said...

dni nak jugak c3. hot pink! lawa :D

d_LA said...

alexa : tol gak tu..kalo nak bli dslr, xyah la yg canggih sgt kan hp tp kekadang kalo x bwk camera, henpon la jd pengganti..tp yg C3 tu siyes gojes !

syaf : best ke samsung?? xpnh gune yg brand samsung, nokia dulu & kini :D

dni : lawa kan C3 tu..hot jer rase :)

Fello Ariza said...

xnak beli blackberry ke dla?..xpon iphone..:P

fairus said...

Belikan saya punya satu... :)

sekamar rindu said...

salam..d_LA,

hp sekarang dah murah..tahun depn lagi murah sbb cukai hp dah tak de..

saya_arief said...

nanty cik arip belanje..
mau..?

aanie said...

aku nak yg pink tu....baru je nak letak kat wall fb....nak buat rayuan gombal utk hubby...hehehe....

d_LA said...

fell : blackberry ? iphone ? nak...tp tgu thn dpn..hehe

fairus : bak cni duit seribu :D

sekamar rindu :thn dpn bli lagi..hihihi

d_LA said...

arief : bleh..blikan dla belekberi n air pong yer :P

aanie : wahhh..jum kite pakat bli hp..kalo aku kat kdai allen dlu xyah pening2 cari hp kan..

Pinky Pixie said...

jangan la amek kaler pink.. jeles T.T

d_LA said...

pinky : kalo camtu jd la dla amek yg hot pink tu..hehe

Uruchimaru @ kf said...

beli ikut keperluan iye!

d_LA said...

uruchimaru : baekkkk :)

Monalea said...

belilah ikut kemampuan, yang memberi keselesaan.

d_LA said...

monalea : thanx dear ;)

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥