APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, October 22, 2010

PERADUAN TEKA BOLA

Weekend kali ni sangat bosan sebenarnya bila my rumet balik kampung..
Kalo x leh layan cite korea ngan beliau sampai subuh..hehe..

Dengan itu saya nak join contest lagii..tetibe..
Ekceli cam biasa la aku ditag oleh AANIE 
[nama kamu sungguh pemes d blogku..hehe]

Dengar sini orang2 kampung, kali ni saye ngan bangganye nak join
PERADUAN TEKA BOLA
yang dianjurkan oleh AIMADUDDIN !


DI MANAKAH KEDUDUKAN BOLA ?
Setelah nenek skodeng mangkuk jamban nenek ni, tadaaa..
JAWAPAN NENEK : B5 @ E3 @ E5
nenek kunci jawapan itu !
[ ekceli beliau dah ubah syarat bleh teka 3 jawapan ]
tarikh tutup telah disambung hingga 5 NOVEMBER 2010 !


Akhirnya berjaye gak nenek setelkan tugasan yg rumit ini..
Dengan ini nenek TAG la kepade semua
LELAKI2 yang rase dia tu MACHO..
PEREMPUAN2 YANG MACHO pun dialu2kan..[ade ker?]

p/s : oke, nenek ade match esok, nak g keliling kampung 40kali jap..adios !

Kalau BEST, sila LIKE

12 ORANG MENYAMPUK:

najib said...

wah pandai nenek meneka,k nenek bilakah ilmuwan nak kawin?

Queenie said...

Salam d_LA...

Hey...awak ni macam anak makcik jer lar....tak boleh panggil kakak tau hehee.....

Ok cutiee..jaga diri baik2 eh. - Q.

d_LA said...

najib : blog najib ade malware la xley skodeng sudah..tp mengikut pemandangan mata nenek yg agak kelam ni, mungkin lg 2 tahun kot najib akan berkawen..haha..

Queenie : ouh yeke..sori auntie..ingatkan maseh mude remaje ;)

Queenie said...

perangai mmg menten muda....
rupa? menten 2wer...
ngeh3...

g0m0k9enDek said...

gud luck kontes kamoo!

Heidi Shafiq said...

da lame x nmpk peraduan teka bola ni.. :)

nur said...

good luck.. minat bola ye nenek
ALL IN ONE

d_LA said...

queenie : tu yg best tu, jiwa mude..hehe

g0m0k9enDek : thanx laling ;)

heidi Shafiq : join la skali mn taw ade luck :)

d_LA said...

NUR : hehe..nenek stylo ni..jiwe mude..haha

aanie said...

kekeke...time kasih la krn telah memfemeskan nama aku di blog mu....nama kamu juga femes di blog ku....

d_LA said...

aanie : marilah kite same2 mempemeskan diri kt berdua..hehe..jgn serik tag aku..hehe

Aimaduddin said...

Tq Join Peraduan Saya... Ada Pengumuman Pasal Peraduan...

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥