PERADUAN TEKA BOLA

Weekend kali ni sangat bosan sebenarnya bila my rumet balik kampung..
Kalo x leh layan cite korea ngan beliau sampai subuh..hehe..

Dengan itu saya nak join contest lagii..tetibe..
Ekceli cam biasa la aku ditag oleh AANIE 
[nama kamu sungguh pemes d blogku..hehe]

Dengar sini orang2 kampung, kali ni saye ngan bangganye nak join
PERADUAN TEKA BOLA
yang dianjurkan oleh AIMADUDDIN !


DI MANAKAH KEDUDUKAN BOLA ?
Setelah nenek skodeng mangkuk jamban nenek ni, tadaaa..
JAWAPAN NENEK : B5 @ E3 @ E5
nenek kunci jawapan itu !
[ ekceli beliau dah ubah syarat bleh teka 3 jawapan ]
tarikh tutup telah disambung hingga 5 NOVEMBER 2010 !


Akhirnya berjaye gak nenek setelkan tugasan yg rumit ini..
Dengan ini nenek TAG la kepade semua
LELAKI2 yang rase dia tu MACHO..
PEREMPUAN2 YANG MACHO pun dialu2kan..[ade ker?]

p/s : oke, nenek ade match esok, nak g keliling kampung 40kali jap..adios !

Comments

najib said…
wah pandai nenek meneka,k nenek bilakah ilmuwan nak kawin?
Queenie said…
Salam d_LA...

Hey...awak ni macam anak makcik jer lar....tak boleh panggil kakak tau hehee.....

Ok cutiee..jaga diri baik2 eh. - Q.
d_LA said…
najib : blog najib ade malware la xley skodeng sudah..tp mengikut pemandangan mata nenek yg agak kelam ni, mungkin lg 2 tahun kot najib akan berkawen..haha..

Queenie : ouh yeke..sori auntie..ingatkan maseh mude remaje ;)
Queenie said…
perangai mmg menten muda....
rupa? menten 2wer...
ngeh3...
g0m0k9enDek said…
gud luck kontes kamoo!
Heidi Shafiq said…
da lame x nmpk peraduan teka bola ni.. :)
nur said…
good luck.. minat bola ye nenek
ALL IN ONE
d_LA said…
queenie : tu yg best tu, jiwa mude..hehe

g0m0k9enDek : thanx laling ;)

heidi Shafiq : join la skali mn taw ade luck :)
d_LA said…
NUR : hehe..nenek stylo ni..jiwe mude..haha
aanie said…
kekeke...time kasih la krn telah memfemeskan nama aku di blog mu....nama kamu juga femes di blog ku....
d_LA said…
aanie : marilah kite same2 mempemeskan diri kt berdua..hehe..jgn serik tag aku..hehe
Aimaduddin said…
Tq Join Peraduan Saya... Ada Pengumuman Pasal Peraduan...