APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, October 08, 2010

OPEN OFFiCE RAYA - PART 1

Hai..Hai..Hai..
Sume bekerja???Bagus..sebab saye x keje arini :P
Seperti yang telah diwar-warkan..wahhhhhh..
ari rabu lepas opis lady_dyla ade wat jamuan raya..
Sangat2 la meriah oke, rasenye tahun ni paling meriah, 
biasenye kitorang just makan pastu kemas2..
Kali ni siap ade pertandingan baju cantek dan sesi kar0k lagi der..
Sebab bos baru kit0rang memang sp0rting yang amat..heheh..saye 'like' beliau..

Sesi shooting pon amat melampau over kali ni sebab tu terpakse buat 
PART 1 & PART 2 !
takut nanti ade yang cirit birit tengok..ngaaaa :D
Pelagi derrr..layan jerr pic2 di bawah ni oke..ENJOY !!

 Tak tahan der, gua siap bercelak lagi, siyes aku x pandai nak lukis2 bawah mata ni..
So, terpaksa koling bomba, tulon la saye ni yang nak cantek bling2 gak d pagi raya..


Hehe..ni lerr mek andam lady_dyla..kiyut kam beliau ni :)

Ni boss saye..Nampak garang tapi very da baek hati, sporting 
& talak sombong punye la.. 

 Saye sedang berpura-pura dengar ape yang boss saye sedang cakap..
Sebahagian geng anak dare..sape berminat sile kol mak bapak kitorang :P

 Juge, majlis perpisahan tuk Kak Ah, yang akan bertukar ke Selangor..
Sayonara Kak Ah :(

 Saat ini, suasana sangat2 hiba siyut, nyaris2 maw menetes air hidong ini..
Kak Ah memang sangat2 baik, gonna miss u bebeh :(

Oke, skang sile amik kusi & lantai masing2 yer..
Nak masuk lam majalah mangga ni..
Junbei !!!!

 Ko ni Lan pehal, kacaw mase depan aku tol, baru jer nak posing ala2 Marilyn Monroe, 
saye berkate dengan penuh ketidakpuasan hati

 say cisssssss !!!!

saye di mana???

oke, skarang mari nikmati hidangan2 yang disediakan :D

Satay ! Yum yum... 


 Puding buah..nom nom..sedap taw neh :)

 kek2 yang sangat enak, mabeles..Ini jer yang sempat snap.
ekceli ade lagi, nasi minyak, tapai..bla bla bla..Tapi dah kene kepung oleh musuh2 yang lapar

 dengan penuh kesopanan & kesusilaan saye mengambil satay :)

 Sukenye bro dapat makan nasi :)

 X cukup kusi, tepi dinding pun sapu jerla janji dapat makan :)

Antara tetamu yang hadir..Thanx sume yang hadir, yang turut menghavockan majlis raya kitorang..
Tunggu Part ke-2 InsyaAllah petang ni, sesi kar0k & shooting cirit birit terlampaw..

Kalau BEST, sila LIKE

6 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

dyla, kamu edit gmbr di mana?

d_LA said...

aanie..sile la kamu melayari website ini : [www.picnik.com]
maka kamu dapatla mengedit pic2 kamu itu dengan suasana yg amat meriah skali..samat mengedit :D

Kuman Chaos said...

weh "open office" bukan ka software yang free tu ka?
meriahnya makan...

kuman "kopi..." Entry

d_LA said...

kuman : hehe..bab makan mmg laju sume :)

Fello Ariza said...

ececeh~siap pict bercelak plak tuh..fewwitt :P

d_LA said...

fell : haha..setahun sekali..celak sponsor tu fell..hoho :D

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥