APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, October 28, 2010

I'M SORRY...

Yuhuuuu..
Sori sume, dla agak menyibuk sikit minggu ni..
X sempat nak BW giler2, yang mana sempat jer..
Siyesly bz, so pagi2 ni curik masa sket nak post entry gak..

Semalam pun xdan nak BW, sebab ade lawan futsal..
Wahhh..dla maen futsal ker..haha..
Tidak yer kengkawan, dla ni jaguh badminton jer..
Semalam i tukang tepuk dan tukang sebok aje tepi court.

Sebelum g tengok futsal, dla g usha henset dan berjaye beli..hoyeee..
So, pic kat bawah ni sume hasil henset baru ni..
Henset biase jer dla beli, cikai2 jer..
Nak yang canggih kene tunggu tahun depan oke..
cam biase team opis saye menang..hoyeee !!

jatuh cinta ngan iris..comey comey comey..

Lepas balik semalam dok sebok godek2 henset baru la..haha..
Niatnye nak siapkan pelan tapi, xleh tahan dah gelora ini nak menjalani edisi siasat lam henset ni..Pagi ni mulalah kelam kabut nak siapkan keje..padan muke..


Petang ni, dla nak balek kampung..
Dla x pasti line oke ke x kat kampung..
Biasenye memang lembab cam siput..
Aritu dah g hantar borang streamyx  nak pasang line kat rumah..
Tapi rasenye sampai skang dorang x pasang lagi..haishhhh !!
arini ari khamis..
budak ni malas pakai batik.haha..
So, dla mintak sori la yer kat sume2 kalo dla x sempat nak BW, reply comments..
Kalo line oke, dla laju2 skodeng korang :D

p/s: pakcik bas hati2 drive..saye ni x kawen lagi :D

Kalau BEST, sila LIKE

11 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

mu beli c3 ko?

Fyzal said...

tukang tepuk pun ok gak. :)

saya_arief said...

lame suda xmain futsal.
jom lawan friendly..
kalah, bayar nasi kerabu..
;p

Pinky Pixie said...

rindu kat futsal! dulu praktikal kt sports planet. dpt cuci2 mate.. ngeh2

Fello Ariza said...

pehh~hp baru seh..

fell pon mlas nk gune batik..haaha

alexa yussida said...

wohooooo...hihihi..tc ye..lpskn indumu dirumh nti

d_LA said...

aanie : puas cari c3, xde stok..so aku rembat x3..haha

fyzal : semangat tu penting :D

d_LA said...

arief : jom lawan..hehe..

pinky : kamu sungguh memahami..haha..best kan leh cuci mata skali 8)

d_LA said...

fell : hehe..henset muarh jer rembat..jnji leh gune..sm rrr, dla malas nak iron batik, leceh..

alexa : baru smpai ni..best sgt :P

budak_nakal said...

haha..lama x main futsal.. dla pinjam henset..wakakaka

d_LA said...

budak nakal : jum kite lawan2 sesama geng blogger nak?hehe..ape??nak pjm henset??bak cni blackberry dulu..haha

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥