APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, October 05, 2010

...i MiSS U...


oke, skarang marilah kita membayangkan lagu2 cintan cintun sedang berkumandang..Walaupon aku neh bukan minah jiwang, 
terai jugakla bayangkan yer..
Mood JIWANG, ini entry jiwang, jangan ade yang muntah ijaw kat sini plak :(

Seperti yang sume taw, arini ari SELASA.
Kenapa dengan ari Selasa?? Best sangat ke? Bile ari Selasa jer aku excited lebih..
Pertama, sebab tiap2 ari selasa aku ade training BADMINTON :)
Sebab kedua.............??
Aku ade minat kat sorang mamat tu..Bukan Mamat khalid taw..
Dia hensem..hinssssssssssss..
Dia kacakkkkkkkkkkkk..
Dia terer main badminton !
Aku kadang2 xley fokus bile tengok dia main, walaweh..
Rase nak jerit camni jer, ABANG SANGAT BERGAYA LA..
KAGUM LAAA..KACAKNYE !
Tapi itu bunyi dalam perut jer :(

Tulon jangan gelakkan saye, saye memang rindu kat beliau..
Dah bape bulan x jumpe, nak sangat tengok beliau main walaupun dari jauh, saye rela pakai spek taim main..hoho..Lepas break main badminton taim bulan pose, x jumpe lagi beliau..
Arini pun aku x turun main, minggu lepas pun same. Sume orang ade keje, x cukup korum camne nak g main..Kenapa saya macam ni, errr...sebab saya PEREMPUAN..Rupenye ade perasan jugak saya ni, tapi usaha taw kontrol depan kengkawan..Tapi dalam ati ade taman der..
Saya kene luahkan sebab xtaw nak luah kat sape dah..
Kawan2 aku tahu tapi mungkin dorang ingat aku main2 jer, sekadar jadi sumber inspirasi kat court jer tapi siyes memang aku suke kat mamat tu..
Yerrr, aku memang suke lelaki yang BERSUKAN !

Saye kene tunggu lagi seminggu la nampaknye..Tskkk..
Harap minggu depan bleh main, rindu nak main badminton & nak tengok beliau main !


Aku merinduimu...ding dong !!! 
xkanlah aku nak g usha dulu..saket..saket..

p/s: jap jer ni jiwang, esok kembali sengal :D :D :D


Kalau BEST, sila LIKE

12 ORANG MENYAMPUK:

Fello Ariza said...

erkkk..apekah? :D :P

d_LA said...

masalah jiwa la ni fell..hoho

misyamissyou said...

ngeee..pe kate cik dyla gi tego2 dia..ne tau dia sangkut ke..huhuu

apik pehe said...

wahhhh..da jatuh tangga upenyer

d_LA said...

misya : ngeeee..segammm !!
apik : hahaha..ilang habes jiwang karat gua..trus rase lapar :D

Sophie Al-yahya said...

tegur jela dulu..
senyum ke..

Pencacai Alim said...

tgh cube membayangi

d_LA said...

sophie : hehe..nt i terai yer say hi kat beliau :)

Pinky Pixie said...

wahhhh, dlm hati ade teman ye.. hehe.. cayok2.. try la tegur2.. hee

d_LA said...

pinky : lame sgt x nmpk beliau 2 yg angau semacam ni..huhu

Annyss said...

haha ayokkk ade org da angau
ayokkkk haha ;D

d_LA said...

Annyss : huhu..dlm ati ade taman derr :)

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥