APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Wednesday, October 20, 2010

HUH ! NYARIS TERKURUNG TADI...

Ini adalah kali ke2 dla camni..
chup!sebelum 2 nak gtaw, pasni nak bahasakan dla @ aku @ i jerla yer, 
lebih pendek dan comey..hee~~~
Penat taw nak taip lady_dyla tu..

Arini kan ade meeting sume kakitangan, pas abes meeting tu sambung lagi meeting tapi just tuk bahagian teknikal jer..
jadi tadi meeting setat dari jam 9.30 pagi, kul 2.00 baru abis..
Serius ngantuk tahap dugong dan lapar giler, sampai kuar abes lagu ramli sarip !
Lepas makan2 nasi beriani i still rase lapar :(
Buat air milo panas, kunun nak bagi kenyang la..
Pastu terus wat keje, 15minit nak pukul 4, dla naik surau kat tingkat atas..
Baru nak sembahyang zohor der, p
astu ingat nak tunggu asar terus alang2 dah lewat naik.
Siap sembahyang zohor, nak tunggu asar rasa lame plak sampai TERTIDO !


Serius x sedar diri !!
Bile sedar, cepat2 aku tengok jam kat bilik lelaki..
Ya Allah, dah pukul 5.15 !!


Taim tu sumpah kedut seribu muka aku ni..
Hari tu pun dah jadi camni sekali tapi 10min nak kul 5, kire awal lagi la..
Bile kuar dari surau tadi, sume lampu dah tutup.
Naseb bekla  sedar awal gak, buatnya kul 8 baru sedar camne??
Mestilah dorang datang cari aku kan..

Aku rase kalo kali ke-3 konpom x selamat punye..
Sampai tempat duduk dorang ingatkan aku dah balik..hoho..bahaya beb !
Nyaris terkurung tadi !

Moral of the story, lenkali bawak henpon, kunci jam..adehh..bahaya taw..
Sian kawan dla tu setia taw tunggu kat bawah, bile aku story, golek2 dorang gelakkan aku siap tunjuk lagi muka & tangan ni bergaris lagi kesan tdo.hoho..


p/s : malam ni HIJAU KUNING vs RED WARRIORS..
xmo gaduh2 taw !!

Kalau BEST, sila LIKE

17 ORANG MENYAMPUK:

~SukEMakAn~ said...

ish ish
len kali bawak henpon ye!
=)

d_LA said...

hehe..kalo terkurung td maw nanges, dahla gelap gulita

ProfHariz said...

Sian kawan dla? cakap x nak type dla :P hehehe...

New Entry ProfHariz
Jom Kongsikan Sejarah 20102010 Korang

d_LA said...

itulah...terkejut tgk dia tunggu dla lg td..
slh baca tu, ekceli xnak bahasakan lady_dyla cam sblm2 ni sbb pjg sgt nak taip..hehe

misyamissyou said...

hoho!! naseb xterkurung..ishhh..kalau terkurung..tido jek smpai pagi esok..huhu

alexa yussida said...

ishk ishk ishk...lenkali kasi alexa kejutkan..kehkeh

Fello Ariza said...

mak aih..tdo x hengat donia..haha

d_LA said...

misya : haha..agaknye camtula kot, trus tgu pg esok..arghhhh tidak !!

alexa : haha..jauhnye dr moscow tu jerit nama dla :P

fell : saya memang begini, dan setat tdo harus mengkusyukkan diri :(

Fatima said...

hahaha funny pics!!


xx

d_LA said...

FATIMA : HEHE :P

miszlullaby said...

bahayanye dyla..kalo terkurung tu...mau nanges...uuuu...

ardinihumaira said...

hehe... takpe2 len kali buat lagi. eh silap. jangan wat lagi :D

d_LA said...

ML : xley byg kalo terkurung lam tu..huhu

dni : haha..moralnye JANGAN MELEWATKAN SOLAT LAGI !!

Derus said...

ok pe tido kat opis sesekali..hehe..:)

aanie said...

hahaha...dulu aku pun penah tertido sampai lupa diri...naseb baik r tersedar gak....

d_LA said...

derus : konpom xley lelap pnye..hoho..scary2

aanie : aku dah insappp !!!

syaf said...

thanks 4 da wish

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥