APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Wednesday, October 20, 2010

HEY..MARI ULANGI GAYA BERGAMBAR DULU2

Ini betul2 menarik ! Bagus la mereka2 ini dapat idea camni..
Sape2 yang ada banyak gambar zaman dulu2, bley la flashback memori2 itu..
Sayang plak dla x banyak gambar masa kecik sebab banyak pic2 taim kecik dla koyakkan, noti sungguh..
Skang dah rase nyesal, kalo x bley wat cam dorang ni..
Ternyata zaman kecik2 memanag seronok kan :P



siap peluk bantal busuk tu..real la korang ni :D

hehe..buang tebiat !


dah sm besar ngan kura2 dah



hehe..comey jer duduk

siap baju pun sama taw :P



dah nak sama tinggi dah
iyewww..sabo jerlah

sama jer tang perut tu

muke x ready


the new kids on the block

sanggup taw comotkan muka..hehe


bile besar wat aksi cam gitu dah cam terencat gayanye

sumpah gediks !

comey jerrr

yang depan smpai besar muka blur jer
Bapak sapelah ni?
Buruk giler

Taim kecik comey jer :)
senyuman menggoda !
isy..isy..rosak2..

p/s : bye ! ade meeting nak kene attend..x suke !
tapi ade makan pastu, suke !

Kalau BEST, sila LIKE

11 ORANG MENYAMPUK:

saya_arief said...

yang last tu xleh tahan..
hahaha..

Mr Noble said...

haha! lawaknya! best la entry ni :D

FatinCitakky said...

haha!chingu...
i pun pernah buat gambar camni kat post ni:

http://fatincitakky.blogspot.com/2010/06/biarkan-gambar-berbicara.html

tp rumah lain la..rumah yg lama kena roboh..hehe

d_LA said...

noble : kreatif kan dorg ni :D

fatin : pnh wat camtu ek..nt dla skodeng ;)

d_tieah said...

Lawak lah..
Haha..
Nnt nak buat cmni gak la..
Tp kena buat style gmbr lama lah kan..
Ngee.. :)

Aqeel said...

hahaha yang last tu dah advance sangat XD

d_LA said...

d_tieah : bley try kalo ade pic zmn bb..hehe

aqeel : taim kecik suci jer tgk..bile besar mmg siyut

~SukEMakAn~ said...

yg last tu koto betul
tp naseb die xpakai pampers jugak
kang ade jugak nk kene sensored

d_LA said...

kehkeh..taim bb comey jer, bile bsr x sopan langsung wat gaya cam gitu :P

silenceaneesa ♥ said...

haaduuu ;) senyum panjang lebar saya tengok gambar gambar diorang ni ;)

d_LA said...

aneesa : hehe..leh lak dorang ni pk nk wat camni kan..

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥