APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Sunday, October 24, 2010

GOMO KLATE GOMO vs HOBEN JANG HOBEN


V S

pic : encek google

Hai..bertemu lagi kite dalam arena sukan !
Heee..sukelah sebab team dla leh g final..
Sebenarnya berkira-kira gak ni nak wat entry pasal ni sebab tu la lambat skit post..

Biasenya kalo berita sukan antarabangsa laju jer kan minah ni update kan..
Bukan apa, Dla x suke la kalo ade yang cakap dla ni penetik ker, bersikap kenegerian ker..x best taw..hati penonton2 bola ni kan sensitip..Kalo kalah mula la boo sana boo sini silap2 kena bom terus..Kite kan rakyat Malaysia, camne nak masuk world cup camni kalo gaduh same2 kite kan.So, bersorak dalam hati jerla, selebihnya baca je entry2 orang lain..

Tapi pada pagi ahad ni, di mana keadaan mata gua yang agak berat ni, saje2 la nak wish kat kedua-dua pasukan ni iaitu KELANTAN & NEGERI SEMBILAN..
Sebenarnya tingat yang tahun lepas punye, x sangka la tahun ni dorang jumpa lagi..
Kalo tahun lepas Kelantan kalah..

Dla ingat lagi lepas insiden memalukan, bakar sana bakar sini, dla kene g kursus..
Taim tu KURSUS KECERGASAN SUKAN !
Topik hangat taim tu pasal bola tu la..
Sume lecturer cakap pasal bola, 
siap tanya lagi sape budak klate, sape budak nogori..
Rupe2nye ramai giler lam kelas tu budak klate..hehe..
Memang hangat la taim tu, sume pakat bagi pendapatan.
Mana x hangat, nak terbakar stadium dibuatnya..
Dahla, keadaan stadium tu panas korang g tambah api lagi..

Tapi itu tahun lepas punya..
Harapan dla sebagai pengulas sukan online yang x bertauliah ni semoga tahun ni plis ya kamu2 yang bakal menyaksikan perlawanan tersebut di stadium sile jangan bakar harta2 dalam stadium tu..Korang nak bakar roti bley..
Rilekslah, janganla emo sangat bro..

Kalo ade yang ejek2 ke, perli2 ke, biarlah...watpe kita nak layan kan..So, sebelum masuk stadium tu, kunyah gula2 getah dulu biar cool..heheh..
Plannya nak g tengok gak tapi risau benda2 yang camtu la, bek guling2 depan telebisen jer..Haip..memang x bley, gua kene balek kampung, rindu dah kat kampung..hehe..

ALL THE  BEST TO KELANTAN & NEGERI SEMBILAN..
JANGAN LUPE SAKSIKAN BERAMAI-RAMAI, AJAK MAK AYAH SEKALI
PADA 30 OKTOBER 2010
DI STADIUM BUKIT JALIL
ATAUPUN SIARAN LANGSUNG ATAS TOTO BERSAMA JAJAN
DI TV1 & 801 [ASTRO].
Bermainlah umpama sang juara :D

p/s : majulah sukan tuk tubuh badan kita 8)

Kalau BEST, sila LIKE

10 ORANG MENYAMPUK:

sekamar rindu said...

salam..

tahniah buat kelantan dan Negeri Sembilan......

aanie said...

gomo kelate gomo.....hubby aku org kedah...mesti dia sokong n9 nanti...hahaha....

nur said...

selamat berfinal..
ALL IN ONE

d_LA said...

sekamar rindu : mekasih..dla tulon jwb..hee

aanie : haha..molek doh tu..

nur : samat tgk bola ;)

Ninie said...

n9 go!
huhu ;D

d_LA said...

ninie : gd luck 2 ur team...kt tgu nt yer sape yg menang thn ni ;)

suziesanji said...

gomo klate gomo.. gomo tang bola je la tapi ek.. tak payoh nak gomo sesame penonton lak.

d_LA said...

suzie : tol tu..kalo nonton dpn tv, sile gomo bantal jer jgn gomo member plak :P

ardinihumaira said...

alaa... ingat kelantan cuti hari ni. dni nak sambung tdo. huhu... kasi la cuti ---> ayat budak malas g kelas :D

d_LA said...

dni : hehe..tgu final la..kalo menang maybe dpt kot cuti..tp kalo dpt cuti pun sm gak sbb dla keje kat negeri laen..huwaaa...

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥