APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, October 05, 2010

FOLLOWER KE-222


Naseb la arini system maseh lagi down, update sampai cramp la jari2 gua arini..hakhak..
Saya dah plan ni sape yang jadi follower LAdy_dyLA yang ke-222 akan dapat award yang direka khas oleh LAdy_dyLA sendiri..Bese jer i buat, simple sebab wat ngan segera ni sebelom sistem sembuh balek..

Dan...follower yang bertuah itu adalah eh, ekceli x taw nama beliau nehh..haha
Nama blog itu adalah 'BLOG TIPS KURUS' [klik jangan x klik].
Menarik kan nama blog tu, sile la berkunjung, 
mane taw dapat tips berguna kat situ :)
Jarang ni dengar ade nama blog camtu, 
eksaited la jugak mase skodeng2 blog beliau tu.
Tuk owner 'BLOG TIPS KURUS', terimalah award yang x seberapa ni :D
Nak bagi pezen, encek nuff x bagi gaji lagi :P
Terima kasih la sebab sudi jadi follower LAdy_dyLA yer, rajen2 la skodeng cni :)


p/s: apekah saye mendapat B.E???iklan kat ats tu asek ade jer..skod kat nuffnang xde notis pom..konpius..pepun, thanxla encek nuff, saye 'like' :D


Kalau BEST, sila LIKE

10 ORANG MENYAMPUK:

axelida said...

award utk follower yg ke satus semilan puloh tadak ka? wahahahaha

d_LA said...

hehe..jgn nanes yang..cube scroll smpai bwh..kang ade tu tuk sume follower..hoho..sile amik..jgn segam2 yer :)

Sharinginfoz said...

tahniah nanti ramai lagi le ya

Kuman Chaos said...

tahniah semoga bertambah
kuman "Jangan..." Entry

d_LA said...

sharinginfoz : tenkiu :)

d_LA said...

kuman : Aminnn..tQ :)

ProfHariz said...

Wow.. cantik angka tuh.. Tahniah :)

New Entry ProfHariz
Berkahwin USia Muda

d_LA said...

prof hariz : tenkiu =)

~SukEMakAn~ said...

saye xdapat award ke lady???
T_______T
hehe

d_LA said...

sukemakan : heyyy..sume yg jadi follower dapat award la yang..ni msti x scroll abes ni..terai scroll smpai abes,ade award tuk sume follower..sile amik taw :)

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥