APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, October 14, 2010

EMAS MALAYSIA KE 9 !


Perghhhh..sempat lagi ni wat entry !
Tahniah kepada KOO Kien Keat / CHIN Ee Hui berjaya mendapat emas ke - 9
dalam acara regu campuran dengan mengalahkan 
ROBERTSON Nathan James / WALLWORK Jenny [ENG]

22 - 20 , 21 - 12

SYABAS SYABAS !!

CILOK KAT SINI !
Kat opis la, nak tengok camne, cilok jer la result :D

Naseb baek arini keje sampai kul 3, cepat2 ni wat pelan, kul 3 terus chow..heheh

p/s : xtaw la nape aku penetik sangat ngan badminton ni..hohohorlicks !

Kalau BEST, sila LIKE

10 ORANG MENYAMPUK:

Shahazrin Saharudin said...

bravo2......

aanie said...

aku br je tgk live kat tv mase lunch td...hahaha..menang mudah...

d_LA said...

Shahazrin : MALAYSIA BOLEH !

Aanie : set ke-2 menang mudah kan..mana aci mu ley tgk..aku byk keje, nak kentut pon thn ni..haha

Fello Ariza said...

xtgok pun..hukhuk neway yeah~

d_LA said...

fell : samalerr x tgk gak..kat opis ni, naseb blk kul 3 arini..hehe..

oktant said...

Wow! Kiranya diorg ni dah berjaya cipta sejarah la. Emas pertama dlm acara beregu campuran di skn komanwel. :p

ardinihumaira said...

pingat emas tu kasi kat dni meh :D

d_LA said...

oktant : saya berbanggee 8)

dni: meh dla bagi pengat pisang emas kat dni!nak?? heee~~~

saya_arief said...

malaysia bolehh..
:D

d_LA said...

arief : dyla boleh !! tetibe...

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥