EMAS MALAYSIA KE 9 !


Perghhhh..sempat lagi ni wat entry !
Tahniah kepada KOO Kien Keat / CHIN Ee Hui berjaya mendapat emas ke - 9
dalam acara regu campuran dengan mengalahkan 
ROBERTSON Nathan James / WALLWORK Jenny [ENG]

22 - 20 , 21 - 12

SYABAS SYABAS !!

CILOK KAT SINI !
Kat opis la, nak tengok camne, cilok jer la result :D

Naseb baek arini keje sampai kul 3, cepat2 ni wat pelan, kul 3 terus chow..heheh

p/s : xtaw la nape aku penetik sangat ngan badminton ni..hohohorlicks !

Comments

aanie said…
aku br je tgk live kat tv mase lunch td...hahaha..menang mudah...
d_LA said…
Shahazrin : MALAYSIA BOLEH !

Aanie : set ke-2 menang mudah kan..mana aci mu ley tgk..aku byk keje, nak kentut pon thn ni..haha
Fello Ariza said…
xtgok pun..hukhuk neway yeah~
d_LA said…
fell : samalerr x tgk gak..kat opis ni, naseb blk kul 3 arini..hehe..
oktant said…
Wow! Kiranya diorg ni dah berjaya cipta sejarah la. Emas pertama dlm acara beregu campuran di skn komanwel. :p
ardinihumaira said…
pingat emas tu kasi kat dni meh :D
d_LA said…
oktant : saya berbanggee 8)

dni: meh dla bagi pengat pisang emas kat dni!nak?? heee~~~
saya_arief said…
malaysia bolehh..
:D
d_LA said…
arief : dyla boleh !! tetibe...