APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Tuesday, October 19, 2010

DiE..DiE..TERRORiSTS...TERRORiSTS WiN

Bajet ganas jer wat tajuk entry gitu :P
sape pernah main CS tawla ayat tu..
Dulu kan lady_dyla ni giler main games, bley tahan la gak ketagihan itu..
Rase-rasenya sebab terpengaruh ngan abang2 i yang memang otai tu..
Sampai masuk lam mimpi tapi xley lawan my bro siap ngigau lagi..haha..
Giler la ko bro, terkekek aku gelak tengok my br0 tu ngigau..
Siap ngan tangan terangkat kunun pegang senapang :D

Tapi i memang suke main games yang tembak2, lumba2 kete jer..
Kalo yang lain tu i mudah boring, main sekejap pastu hilang feel..
X ganas xde feel, i suke yang ganas2 jer..baru puas main..
Tapi my bro tu lagi kelakar, asal banyak pasal beliau jer ni..
Siyes my bro tu kalo main games feel memang xley lawan, korang bayangkan tengah tembak2 tu siap leh jatuh dari kerusi lagi, punye la nak elak dari kena tembak..
siyut tol beliau tu..

Disebabkan ini entry ganaz, bahasa kene ganaz sket la..heheh..
Kena ikut format peperiksaan la der 8)

Tapi skang aku dah hampir pencen dah main games ni..
KENAPAKAHHH???
Sebab blogging la beb..Dulu kalo rase berat mata memandang mula la setat enjin main need 4 speed ker, pastu bile dah cerah masa depan balik, sambung wat keje..Skang ni asal rase ngantuk sket, BW, baca blog orang, wat entry bla bla bla..Kadang2 jer main games..

sape pernah main??games ni siap ade filem lagi..
memang best tembak2 itu zombies, 
kadang terkejut gak tetibe je ade depan mata..
Apedaaa..

Benci hantu 2 ekor ni..
Dahla buncet pastu suke ati je mesin i ngan gergaji..
Yang belakang tu plak suke2 ati beliau jer baling ngan tong drum tu..
tak guneee !!

GENTELEMAN...START YOUR ENGINE !
daytona ni games kete paling cikai..
Rekod saye bagus taw x kirela AT @ MT..heheh..
kete peberet mestilah MAX kuning..memang terbaik !

terrorists terrorists win !
kalo kat cc memang games wajib la budak2 ni main..
Dulu pernah main kat lab ngan classmate pastu sekali tengah tembak2 tu 
lecturer ade belakang..
Siyes x sedar diri, skali tu beliau sound.."AWAK MAIN COUNTER STRIKE DYLA?"
Sumpah malu sebab aku sorang jer pompuan taim tu..
 Kawan2 aku tengah wat keje, dah taim tu keje aku dah siap, 
aku join la budak2 laki main..
Seronok plak main, sampai x sedar beb :D

Yang ni masih layan sampai skang tapi bukan hari2 la main..
Dulu pagi2 konpom sesi lumba2 kete secara berjemaah..
Tapi siyes best taw bawak kete laju2, eksiden guling2 pun x mati..
Enjin jer mati !!

Pemandangan memang superb la, macam real jer ;)
Skang ni i tengah turunkan ilmu kat anak2 buah i yang sederet tu :D

Benci ngan crazy taxi ni, boring giler..lembab !
Tapi suke gak layan kadang2, slalu jer kene maki hamun..apedaa

 Yang ni siyes x terer..memang klakar, senang je masuk gol..
Tapi best sebab muka player tu memang betul la..
Bile dapat score, memang tak tahan tengok dorang punye eksen..poyos !

Game ni x ganaz ekceli tapi bikin sakit jiwa..
Memasing order ntah ape2 pastu mulela terkinja-kinja order lambat sampai..
Boring..x layan dah skang wat sakit pale jer..hee~~

Kadang2 datang angin nak main games ni..test pale otak ni terer ke x..
Encek kanggaroo ni mulut busuk, slalu kate i ni IDIOT !! haha..
Tapi bile menang, senang jer beliau cabut lari, 
atleast bagi la sijil ker, trophy ker, cekelat ker..
Tak hargai langsung !!

Ni lak games online yang wat aku kene set masa 
tuk kutip sume tanaman yang masak..
Hampeh jer rase, skang ni xtaw pe jadi ngan tanaman aku..

Suke sangat bile dapat resepi2 baru yang macam sedap jer tengok..
Skang ni siyes malas nak g masak2 dah..berkulat dah kot dapur tu :D

Mesti ramai yang pernah ketagih main games kan??
Tapi, blogging lagi best la, masyukkkk taw :D


Kalau BEST, sila LIKE

7 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

hahaha..dulu pun aku suka main cs ngn budak2 laki kelas aku....best woo...

d_LA said...

wahhhh..mu lyn gak ek??nt bleyla kite lwn2..haha..best kan :D

Fello Ariza said...

sume gem kt ats nih sume fell penah men..hihi

ardinihumaira said...

dni suka farmville :D

d_LA said...

fell : hoh??yeker??hangaroo pun layan gak ek..hehe

dni : dah lame x bercucuk tanam..

Fello Ariza said...

kalo men hangaroo, salu je menatang tuh mati jadi roh..haha

d_LA said...

haha..pdn muke kangaroo tu, trus tukar kaler biru bdn dia..mulut jaat kangaroo tu..

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥