APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, October 18, 2010

...DEMAM KEMAS BILIK...

Gua rase seram sejuk neh umpama sedang menonton cerita nek nak.
Semalam gua pengsan awal beb, kul 9.15 dah beradu tenaga..
Bile tengok screen lappy, rase cam bintang2 dok atas pale jer, trus off lappy.
OUH..GUA DEMAM der !


Itulah..ari sabtu lepas lady_dyla over rajen..hehe..
Lupe nak pakai mask taim ngemas, 
abes habuk2 masuk lam tekak dah perit2 tekak ni..
Adehhh..terus rase nak makan nasi ayam MCD !heheh..

Aritu ade beli meja lappy, tu yang kene beria ngemas sket..
Demi mengubat ketidakselesaan badan ini, tengokla hasil lady_dyla mekap bilik..

inilah rupebumi rak itu..yang biase2 jer beli, dok bujang xyah over2 sangat beli perabot nanti susah nak pindah, mana taw jap lagi kene pindah tempat lain lak kan..

saket mate jer kan tengok kotak2 ni..
sebelum letak rak..

Tadaaaa..sebok jer bear2 tu kan..hehe..
penuh ngan bear jer..

die hard fan MU rupe-rupenye minah ni..
ni la lappy lady_dyla, depan sticker MU tu..heee~~

Flight Air Asia M.U gak..heheh..
i nak gi KOREA, tatap la dulu model flight ni, kasi semangat membara-bara !!

yang ni encek CIMB yang bagi sebab i comey..haha..
ni untuk yang slalu guna CIMBCLICKS dapat la 8)

iyewww..gg pelesu sape tu??
i suke gigit, korang nak??? tu candy la, best taw..comey jer bile isap candy tu :D

walaweh, i dah ready !! buku ni bagus taw !
ekceli taim kursus kawen sume dapat sorang 1  :P

Nah ! mau x saket tekak ni, satu plastik besar sampah taw..
ko ternak sampah ke?? ni banyak kertas2 yang x guna ni, i kan memang suka simpan segala jenis kertas, sampai my fren kate, i ni hidup lam kenangan..haha..sume kertas nak simpan hatta resit kedai pun simpan..haha..
Akhirnya jadi penghuni tong sampah gak..

So, jangan jadi macam saya taw, kalo rase kertas2 tu x guna hantarla kat pusat2 recycle, ingat library ker nak simpan sume jenis kertas..hohohorlicks tol !

p/s: lambatnye balik, siyes x larat ni..xtawla pe yang aku taip ni..layan jerrla yer :(
nak kene teguk 100+ ni

Kalau BEST, sila LIKE

11 ORANG MENYAMPUK:

nur said...

selamat kemas bilik

ALL IN ONE

d_LA said...

nur : dah samat kemas, tuan jer x bape nak selamat, trus demam :(

saya_arief said...

banyak giler barang..
hoho.

Redbloodsnow said...

haaa..sbb tuh lah akak x suke mengemas taw. keja² mengemas akak serahkan pd emak...wakakaka. ALASAN weh....ckp je akak nih pemalas kan kan...hehe

alolo..cian die. get well soon ea dyla :)

d_LA said...

arief : memang byk, kat ruang tamu x tgk lagi..jap lg nak pindah mulela gelabah nak kene b00king lori lak !

zie : wahhh bestnye..idop merantaw kene wat sndiri la zie, xkan aku nk soh mak jiran sblh tulon kemas lak..haha..
btw, thanx laling :) kene g soping kot baru sehat..hoho

nadia said...

dla,
mmg hebat btol tang sampah tu. =)
bnyk giler. hehehe..
berkenan btol dgn bear sotong paul tu.
kasi sy satu boleh? =)
hikhik

d_LA said...

nadia : hehe..mmg x sangka byk giler kertas yg x guna rupe2nye..kagum tengok..haha
comey kan encek sotong tu..hehe..skang ni cimb dh x bg dah..kalo x leh la i wat GA..

yuyus~alexa said...

wah rajennyee..hik..jgn lpe mamam ubt h hav a gud rest..cpt2 sihat ye:D

btw,patung sotong cimb tu kiut..ingt kat en.paul WC sudee nih..hik

Mr.Ix said...

ishk..sampai demam kemas bilik..overloaded sgt kah bilik u tu...hihi

Fello Ariza said...

pe mimpi dla tbe2 rajen mngemas nih :P

d_LA said...

alexa : thanx laling =) ramai gak yer suke kat encek paul tu..hihi

ix : bibik dah lari nak mntak tlg kemas tu yg smpai dmm tu.hee~~

fell : mimpi org nak masuk minang..haha :P

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥