APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Wednesday, October 27, 2010

BABY SAYA MENANG CONTEST !!!

Assalamualaikum sume..
Syukur ke hadrat Ilahi, terima kasih mak ayah yang membesarkan badan saya..
Kepada pemenat-pemenat saya [ sambey menahan sebak ]
Anugerah ini untuk kamu !!!

Haha..minah ni berangan artis !
Oke, saya serius nak bagitaw..
DLA MENANG CONTEST BERSAMA SIKECIL taw!!
Contest CIK GAYAH tu..
Ekceli kan bukanlah menang hadiah utama, over jer lebih..
Dla pun x sangka GAYAH ade wat pemenang tuk 
KATEGORI BABY PALING TEMBAM !
So u ol tengok sendiri la ketembaman pipi beliau ni..tembam kan :D

AMSYAR ni bukan baby dla ekceli, propa jer lebih..
Ni anak kawan dla la, dla kan masih cik lagi.
Dah lame x jumpe Amsyar, rindu lak nak cubit2 pipi beliau :(
Gayah ni memang best taw, siap ade sijil penyertaan lagi..

So, sape2 yang join walaupun x menang konpem2 dapat sijil dari beliau..
Hebat kan :D

sijil dari gayahspears.com

Ni lak banner sume peserta..Tapi rasenye x semua kot yang hantar email kat cik gayah, so rugila sape x hantar xleh masuk dalam ini banner yang vouge terbaboom !
Sebahagian peserta yang join dari 192 peserta..comey kan design ni...

ni la cik gayah bersama anak sedare beliau

So, dikesempatan ini dla nak ucapkan terima kasih la kepada cik gayah yang pilih dla ni jadi pemenang, aku ker yang menang?hehe..Dan yang patut dla ucapkan berjuta-juta lemon terima kasih ofkos la ka AANIE sebab beliau yang tag dla. Kalo beliau x tag dla agaknye memang dla x join kot contest ni..
Yang bestnye, AANIE pun menang gak, dapat hadiah cabutan bertuah..
Kami berdua menang la..hoyeeee ;)
Tahniah juge tuk semua2 yang menang, 
yang x menang jangan berputus angsa..usaha lagi !

Cik gayah nanti wat lagi contest yang best2 lagi yer.
Aanie lak jangan serik2 tag aku taw..hehe
I LUV U OL LAH..muah..muah..muah ;)

p/s : paul dah xde..sedih lak rase :(
takziah buat mangsa2 gempa bumi d Sumatera..Al-Fatihah :(

Kalau BEST, sila LIKE

16 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

dyla....hahaha...tak sangka kite menang!!!!yeay!!!first time bertuah ni....nanti nak wt n3 gak la...

d_LA said...

aanie : tulah..aku pun terkejut weh..best kan perasaan ni..ni x menang 1st prize lg ni..hehe..

Gayahspears said...

Tahniah Dyla...
Nty bg alamat ya, Gayah nak anta hadiah.. pastikan alamat lengkap ya...

d_LA said...

gayah : semsem..aku dh send email..cpt jer bertindak..hehe :P

Kuman Chaos said...

tahniah tahniah.. tembam nya... ikut muka mak nih.. apa nama penuh dia? cam familiar nama tu eheh
kuman "18SX??.." Entry

d_LA said...

kuman : thanx..yg pasti bkn ikut mke dla..ni bkn bb dla la..hehe..

chentamiera said...

sgt comel...tembam nyerrr...geram saya..hihi

ASaDa RyutaRo said...

hohoho.. congrats!

ingatkan tembam baby tu lepas kena edit.. mmg real tembam rupanya.. huhu.. sehat!

d_LA said...

miera : meh nak tulon cubit..hehe..nanges anak org..

asada : tq..ni mmg pure tembam ni..hehe

Lelaki Ini said...

adeyh!!!
chumel sgt2 sih!

suziesanji said...

so tembam n cute =)

congrates dyla

d_LA said...

lelaki ini : comey kan..

suzie : thanx suzie :D

Sophie Al-yahya said...

tembam gilerrrrr...
gerammm!!!

d_LA said...

sophie : giler tembam kan..mmg dla dh jatuh cinta ngan pp beliau tu..

alexa yussida said...

wah tembammmnyeeeee pp beliauuuuuu...meh aunty nk kiss meh:P

thniah dla n amsyar:)

d_LA said...

alexa : hehe..tq laling..nt dla tulon kiss byk2 yer :P

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥