APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Sunday, October 03, 2010

Assignment+AWARD dari CIK FATIN DAN ENCEK FELL

MA...SAYE DAPAT AWARD LAGI !! 8)
Konpom mak saye terharu, zaman study dulu kemain susah nak dapt award, dah blaja seciput jer, mane nak pandai..haha..Tapi dengan berblog, kite akan dapat award taw..kagum kan saudara saudari :)

Ni kalo kat skolah tinggi ni konpom dapat anugerah dekan ni sebab dapat dabel award yang sama iaitu dari CIK FATIN & ENCEK FELL..
Tq laling-lalingku :D


Inilah dia sijil penghargaan dari cik fatin & encek fell :) cantek kan..
Nak sijil ni kene jawab dulu soklan2 beliau ni..

1. Write 5 interesting facts about the person who gave u this award
1~ CIK FATIN
minat kaler pink kot sbb blog dia banyak kaler pink
fatin ni orang pertama yang dapat award dari LADY DYLA sebagai follower ke 99 :)
minat kat JANG GEUN SUK [memang beliau semat der]
keje kat kuantan skang ni..
sudah berpunye..hehe

2~ENCEK FELL
seorang lelaki yang merasakan wajahnye macam encek FABREGAS !
suke dengar lagu-lagu lama
suke tengok [tengok jer oke] haiwan cam kucing, rimau, bruang
penetik club Arsenal beliau ni..
suke komen entry i, dan skodeng blog di pagi ari

2.Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby
1- ketagih kaffein..hoho..pg2 kene sedut dulu :D
2- Suke gadgets, lam pale pk bilela nak pakai dslr !
3- suke main games tembak2, bawak kete cam need 4 speed..dulu penah main cs..hehe
4- Pantang jumpe MINI COOPER @ VW BEETLE trus sawan mulut
5- suke tengok sukan, bola, badmint0n & kejohanan2 yang besar.. sanggop berjaga nak tgk wc sampai abes.
6- minat melukis & tengok orang melukis
7- Suke amik gambar orang, candid2 laggi suke
8- pernah masuk larian sejauh 21.5km, sok pagi trus tuang keje..CRAMP !
9- suke jalan2 x kire g mane pun janji jalan..dan juge melancong :)
10- Suke baca sume novel RAMLEE AWANG MURSHID <--beliau memang terbaek der 8)
11- Suke Korea, dramas dan orang2nye..omo omo..juge reality show cam TARA, fear factor, survivor..
ehhh..dah lebih 10 yer :P

3. Pick your most 10 deserving recipients and describe them
cik sophie : kitorang blaja course yg sama :)
aanie : kenal beliau mase stendet 1 lagi taw..
sayaarief : rajin komen + bw [otai neh]
suziesanji : ore klate, saspek ngan beliau ni..baru 2bln dah lbh 200 follower
apik pehe : drawing2 beliau memang kreatif & sempoi
sukemakan : sebab saye pun sukemakan gak :D
sugar2 kapas strawberry : blog dia wat i lapar jer
dieyanna : slalu tag lady dyla dan rajen bw
sh@h t3@m b3rkk : beliau kate sharing is sexy
puteri : sgt rajen golek2 kat cni :)

Fuhhh..DONE !! berfeluh-feluh i..menetes air hidong gua siapkan assignment neh..smoga sume sudi la time sijil itu yer :)

p/s: rumah lady dyla kering kontang lagi..again n again..huwaaaa..i nak tdo hotel la mlm ni 8)



Kalau BEST, sila LIKE

12 ORANG MENYAMPUK:

Fello Ariza said...

xyah ar bgtau kt ctu mke mirip fabregas :D

d_LA said...

eh silap, patotnye tulis, muke fabregas tu mcm muke fell :)

apik pehe said...

thanks..nati apik wat yer..minggu ni agak kebizian sikit

d_LA said...

apik : baekkkkkk =)

aanie said...

woo, byknya org nak kena tag....aku ni follower pun x smpi 10 org...cmne nak tag? uwaaa....

d_LA said...

aanie : xpe, mu tag jer 2,3 org yg slalu bw..copy jer entry aku pastu mu edit la jwpn itu itu..award 2 amikla, letak kat side bar..oke=)

saya_arief said...

haha....rajin ka..?? sape kah yang otai ni.. kite blogger biase je..

d_LA said...

sayaarief : rajen lagi bijak..muahaha..aik xkan saye plak yg otai??saye pndai auta jer..hoho..sesungguhnye kamu mmg berhak yang arief :D

suziesanji said...

hehe~~~ maceh dear =)

Pinky Pixie said...

woah2, rajin kompol award.. hehe. cayook2..

sakura coklat said...

tq akak.nnt dieyanna wat keyh
skg bz lorh .

d_LA said...

suzie : semsem dear :)
pinky : hehe..org bg kite time jer..haha :D
sakura : oke, no hal deq wat bile2 pon xpe..xde xpired :)

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥