APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, October 16, 2010

ANUGERAH BLOGGER HARAPAN

Morning !! Eh, dah tengahari la :P
Semalam x sempat nak skodeng2 blog korang sebab my mom datang, sebok dok sembang pastu ade sesi makan2 plak bersama-sama ngan hsemate i yang tengah kelaparan :D

Pagi ni ingat nak skodeng tapi tenet plak selsema, selow cam siput jer pergerakkannya.Ini yang fedap ni, trus rase nak g makan nasi lagi 2 pinggan..hehe..Pastu tingat semalam PUTRI AIZAT ade bagi award kat lady_dyla, so i setelkan dulu la tag ini :)
Thanx ye PUTRI AIZAT :)


 ni die rupebumi award itu..ouh, i blogger harapan ker?
terharu T_T

Ini dia sesi temubual lady_dyla bersama PUTRI AIZAT..poyo jer..


1. kenapa suka "Memori Orang Muda" ??
erkkk..camne nak jawab yer..i baru terjah blog beliau ni ekceli..
sebab dia muda kot..haha..bleh x jawab camtu?

2.reaksi selepas mendapat award ni

sukelahhh..kalah taim skolah dulu, susah nak dapat award..heheh
terharu pun ade gak :D

3.memasing award.
oke, skang lady_dyla pass award ni kepada :

1 - ALEXA [ bakal dokter yang comey ]

2 - AANIE [ aku taw kamu memang ada harapan ;) ]

3 - NAJIBJB [ banyak bagi tips2 yang berguna ]

Oke, sile terima award ini dengan harapan korang truskan memberi input2 yang berguna kepada rakyat jelata..echecheh rakyat jelata taw!

p/s : esok dah ahad..sunday blues :(

Kalau BEST, sila LIKE

8 ORANG MENYAMPUK:

saya_arief said...

macam anugerah pelajar harapan je..
;p

d_LA said...

arief : kalah taim skolah dulu kan..sng jer nak dpt..hehe

Miss Aia said...

tahniah..tahniah....haha

miszlullaby said...

congratz dyla=)

yuyus~alexa said...

wah terharunye..hik:D maceh dyla,nti alexa amik oki:)

d_LA said...

miss aia : tenkiu tenkiu..hehe

ML : thanx ML :D

alexa : terharu yer,nah tisu..hehe..
oke, thanx sudi time :)

aanie said...

tenkiu dyla...terharu taw...
lihatlah dunia....wakaka....

d_LA said...

terharu yer??nak amik tisu lap hingus !haha..tahniah2 untuk kamu..

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥