APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Sunday, October 17, 2010

50K ++ ?

Pagi ni sambil tunggu perhimpunan pagi kat bawah, 
tiba2 rasa nak skodeng email kat yahoo..
Untuk blog ni lady_dyla gune acc gmail..
Rase, dah berkulat kot email kat yahoo tu, giler lame x g cuci..

TADAAA !!!


HAH ! Amek ko, 54717 UNREAD !
Kalah artis taw..hehe..
Kalo dulu sanggup taw bersengkang mata kat CC semata-mata nak check email..
Pastu kalo ade email best sket mulalah nak 4ward kat sume2 :D

Skang ni dah pandai curang, pagi2 bukak blog dulu, kalo rajin bukak fesbuk plak..
Aku bajet dah kiok dah acc yahoo ni..
Hidup lagi rupa-rupanya..
Ade sape2 leh tulon delete x email2 yang berbundle-bundle ni?
I upah eskerim :D


p/s : nak makan ape ek pagi ni?? nasi goreng ikan masin best gak..yum yum :P


Kalau BEST, sila LIKE

5 ORANG MENYAMPUK:

ardinihumaira said...

fuhyohh banyak tu :D

Mr Noble said...

haha! ntah2 byk spam :p

d_LA said...

dni : tgk pon penin :P

noble : sume ade..spam..spongebob pun ade..hoho :P

SyUhAdA said...

giler byk~

d_LA said...

syuhada nak ke, i leh bg separuh..hehe

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥