APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, September 27, 2010

' YANA SAMSUDIN ' MEMANG ' HOT '


Yuhuuu sume-sume :D
Mood sangat ceria kan taim2 tengahari ni..heeee..
Maw x senyum melebar, orang glemer singgah blog saye..hohohorlicks !

dahla mate tengah stim tadi pastu bile check blog, terkejut anak mak saye neh!!
sile tgk kotak jerit yg telah diprint screen..


'YANA SAMSUDIN' datang visit blog saye la wehh !!
Korang kenal x beliau neh, alaaa yang berlakon cite 'ADNAN SEMPIT', 'HISTERIA' dan yang terbaru 'SITI KELEMBAI' tu..[tp siti kelembai i x tgk <--jujur gtaw neh].
oke, pagi tadi lam kul 1pagi memang aku ade jerit2 kat blog beliau n follow skali..
Tak sangka aku beliau datang skodeng balik blog yang x glemer ini..Terharu..terharu..

Kemudian terai refresh page ni, skali lagi x sangka-sangka beliau follow aku jugakla..
Tskkk..kamu memang HOT la YANA SAMSUDIN !!
Hon satu kaliiii !!!

Dan kotak jejak ni plak baru jer letak pagi, beliau adalah orang pertama taw, skali lagi terkembang kempis lobang idong neh..hins..hins..sume2 yang skodeng cni sile tinggalkan jejak korang yer, senang nanti cik dyla nak skodeng balek <--sempat pomot tuu :D

Ni dia rupabumi blog YANA SAMSUDIN <-- pelagi, klik ajer !


|
|
|
V

Blog beliau maseh baru tapi kejap jer follower bertambah, besela artis..
Tuk YANA SAMSUDIN, hp blogging yer.
rajen2 la update n blogwalking jugak..
thanx sbb kasi hilang stim mate cik dyla arini :D



Kalau BEST, sila LIKE

8 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

dulu aku penah bergambar ngn dia....taim tuh dia x femes lagi.....xde org kenal lg....

Annyss said...

heeiiii ape ni?!
nak artis follow blog ijugakk :(((
*marah2 mnje* heh

d_LA said...

aanie : bile tu mu shooting ngan beliau??glemer gak mu ni rupenye..eh, mu ke die yg artis ekceli?

annys : hehe..sile jeles :D

Fello Ariza said...

wahaha.. artis beb..hehe.. sib bek pict yana sblah fell.. so kurg ar jeles disitu..haha :D

d_LA said...

hehe..yg sbelah2 sile tumpang glemer gak yer =)
jap g naek rrr saham fell :D

nikzairfan said...

amboi hebak ah blog mu artis buleh jd followwer

d_LA said...

nik : hins..hins..jangam rr puji..segam neh..hee~~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

uwaaa..bestnyerrrr...retiss dtg blog awak..

There was an error in this gadget

PENCEROBOH-PENCEROBOH BLOG INI !!!

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥