APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, September 27, 2010

Tsk..Air merajuk lagi T_T


Adoiiii saket kaplaaa..
Baru jer berhepi-hepi, tersuke-suki tadi kat opis..
Sampai jer rumah sewa yang terchenta...
buka paip, aik pehal sentimental jer air ni kuar..
memang sah, die wat hal lagi tatkala tengah semangat nak membasuh, nak memasak tuk hasben kang beliau lapor..haha, hasben jiran aku, aku wakil tul0n luahkan prasaan.
Saya maseh SINGLE oke =)


Berbalek kepada ketensenan saye tadi, saye tak paam la taman neh..
Nama taman neh ekceli TAMAN SRI KOLAM !
Bley blah la, kolam kunun..air pom asek on off..
Tak reti2 nak bagi notis ke saudara dan saudari ni..
Saje yer nak uji kesabaran cik dyla & kengkawan..


rupe cik dyla bile tensen, trus kasi up itu rambut biar kasi gerbang cam anak saudara aku yang bernama Solehah..rambut beliau cam sarang tebuan..haha..ampun2, nanti maksu upah keefsi yer minggu depan :D



Skang ni juzz tinggal air lam t0ng merah ni jer tuk mandi pagi esok..
lam baldi sume dah gune tuk mandi petang tadi..Naseb gak sempat isi air penuh2 tadi.
Kal0 tak, tandas opis la jadi mangsa nampaknye..
oke, saya nak merajuk neh..nak bawak diri g tengok pesta tanglung lagi syiok..
babai !

p/s: saye mandi taw :D


Kalau BEST, sila LIKE

6 ORANG MENYAMPUK:

~SukEMakAn~ said...

shiannye
hampeh tul name taman
patut air kene melimpah limpah la kan
semoga air ade balek dr pesta!
heeeeee!

Fello Ariza said...

ayoyo.. dah report x kwsan xdek air?

d_LA said...

sukemakan : baru balek ni, air kuar ciput jer pastu senyap balek..dahla warnanye sgt memikat kalbu..ngaa..tensen tensen !

fell : report kat blog jer..haha..biasenye jd cenggini sbb ade rumah yg x byr cas ape tah dia panggil, sume blok terlibat..memang sengal ler org itu..sian kat kami kami ini =(

Mr.Ix said...

jimat2 la yer guna air.....jgn main air....mandi ke lap badan jer? hihihi...

najib said...

mesti x mandi ni heheheh.

d_LA said...

ix : abes jimat dah gune..hehe..
najib : mane taw neh??hee~~

p/s: air sudaa mariii..i leh berendam sepuasnye :D

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥