APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, September 13, 2010

suke suki di hari raya =)


Dah banyak ari ye i x ngep0st entry..finally dapat gak ngep0st, tupun sebab x ikut d0rang beraya..nak rest jer rase arini..rest dari dibuli 0leh geng2 bas sek0lah..sangat penat wess jerit pekik mel0l0ng sampai x daya nak wat pe, last2 ikut jer permintaan2 d0rang..h0h0..

inilah pic suke suki cik dyla bersama-sama geng bas sekolah yang kalut malut..tapi xdan nak p0se banyak sangat, bizi melayan tetamu yang datang..ni jerlah pic yang sempat snap =)

manje ni ngan mak su die..heee~~


org seb0k beraye die seb0k men bel0n..


my m0m..anakmu yg nakal ni mtak s0riii..


muke kene pakse, susah t0l nak pujuk bergambar


dah macam 1family kan kan..haha..eksen ngan anak buah jerla mampu..


amni ni sangat2 manje ngan pakcu nye..kal0 xde trus s0h abahnye k0l tanye kat mane..mentang2 lerr pakcu bagi duit raye paling banyak tahun ni..nanti tahun depan maksu bagi j0ngk0ng emas..h0h0


walaup0m setahun skali jer jumpe tetap messssraaa..


penat beraye, td000000 =)



Kalau BEST, sila LIKE

0 ORANG MENYAMPUK:

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥