APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, September 06, 2010

SEDAPPP PASTU AZABBB


ini entry ke3 tuk arini...
Wahhhh..x pernah2 sampai 3 entry lam sari, biase plg byk pom 2 jer..ade kemajuan neh..
Malam ni kan i last kat cni b4 balek kamp0ng..s0k, pepagi lagi t0lak balek..Nanti kat kamp0ng i mmg xley nak jamin la nak mentegarkan diri, kat cni p0m bz memanjang apatah lagi kat kamp0ng tambah2 lagi abam ber0k neh asek tid0 jer..s0, saye tengah berusaha ni membl0g walking sampai lebam jap lagi...

Tadi kat opis, housemate i, kak sya hantar sms..wahhh, arini cite pasal housemate saje..beliau gtaw, jangan beli ape2 petang ni sebab dia nak belanja satu rumah..hoyeeeee, bagus kam kam kam..
just masak nasi jer, lauk pauk yang best itu akan diseponser oleh kak sya..
Thanx sis, sayang kamu nehh, eceh asal orang banje trus sayang neh..ngaaa :D


ayam masak merah..memang sedap ! siyes !


percik ikan, sedap gak walaupom cair sket..


iskk..x clear plak..paprik daging..walaaaa !! siyes sedap..


acar neh yanie yang buat

sambal belacan

sape taw nama kueh ni plis2 gtaw..puas dah kit0rang pk, x ingat la..
pecah pale pk, tul0n2 sape taw

Best kan teng0k lauk pauk itu..Aku pom memang x sedar diri la makan..
Pastu kan..jeng jeng jeng..
Kasi saspen sket..
Tetibe tekak neh rase gatal giler..Aku ni kal0 makan memang x reti pantang..Lupe lak yang bat0k neh lum sembuh el0k lagiii..bat0k neh since 2nd Ramadhan lagi taw..dah nak oke ekceli tapi kal0 makan makanan yang berminyak ataw minum air berais mule la bat0k tu datang balek..woh0000...uhuk uhuk gitu ler gayanye..
Kal0 stakat batok jer aku leh menten mach0 lagi, tapi kal0 dah muntah2 sume kuar tuh azab la derr..sampai x cukup napas dibuatnye..sedey kan cite budak neh..Dah kuar balek sume2 sampai berair-air mate ni bukan sebab sedey taw, tapi sebab gatal yang amat..sedar2 jer mengalir cecair di celah2 pipi n hid0ng neh..Cite Kassim Selamat p0m kalah taw, xleh lawan cite sedey ni..miahaha..

Skang ni perasaan aku, rasa lapar balek..muahaha..Tapi xtaw nak makan ape..h0h0..
Pastu ade lagi kezutan dari kak sya..

|
|
|
|
|
V
V



i dapat kad raya weh..hak hak..yang wat i excited giler, ni ler kad raya pertama tah0n neh..terharu plak rase..Xtaw la k0t2 kat kampung ade sampai, tp tahun ni memang laen sket sebab aku xde bajet langsung tuk kad raye..Ekceli bukan xde duit tapi budaya hulur2 kad raye ni dah macam berkurangan..Kal0 last year ade la sket keterujaan tuh, tahun ni langsung, yilek babe..maybe sebab sume seb0k ngan fesbuk k0t, senang jer nak wish pe2, via fb, cepat, senang n trus dpt respond..kan kan kan??


Kalau BEST, sila LIKE

2 ORANG MENYAMPUK:

saya_arief said...

belacan...
my fevret..
;p

d_LA said...

ouh, ske gak tp xleh mkn byk sgt nt dtg tetamu yg x diundang menepek di dahi, di hid0ng bla bl bla

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥