APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, September 20, 2010

SAYA JAWAB YER :)


Hai hai hai sume !!!
Arini kec0h kan pasal tetamu yang x diundang menepek di merata-rata website iaitu encek MALWARE..Tapi rasenye dah oke kot skang ni..Harap2nye beliau x datang dah sampai bile2, mengacaw idup orang jer beliau tukan.

Skang neh cik dyla nak jawab pertanyaan ENCEK IX .Beliau ade tanye kat kotak jerit i tadi..
Ni soklan beliau " malware tu serang cmne erk? lama dh x dpt msk gengblogger...."
Once blog kamu diserang, akan keluar kotak merah cam kat bawah ni..sile lihat yer encek ix..

|
|
|
V


ni pic dr cik g00gle..i songlap !
gini ler rupenye..sile klik tuk tumbesaran yer..
Nampak x saye bulatkan website yang diberi tu?Benda tu la yang kene serang ekceli, s0 disebabkan kite dah f0ll0w website tu, dia warning la yang website tu dah kene serang oleh MALWARE..
Bile dah kene serang, kite xleh bukak la page kite, kal0 degil gak nak bukak, hah tanggung lerr sendiri akibatnye..Abes tu kal0 xleh bukak nak wat camne..Senang jer, k0rang terpaksela remove website itu yer..demi kesehatan bl0g kite, itu jerla caranya. Paam x encek ix dan yang laen2?? saye x bape pandai nak mengajar, yang saya taw camtu la..Kot2 la sape2 ade cara laen, sile2 share di sini yer..
SHARING ITUKAN CARING :D


Kalau BEST, sila LIKE

6 ORANG MENYAMPUK:

misyamissyou said...

wah..dpt malware ni sbb masuk web gengblogger ke?

Mr.Homosapiensz said...

owhhh~ cmtu kah? sungguh gigih sekali yer update entry utk ix..hehhehe...(sambil kesat hingus coz selsema)

klu install AVG dpt detect yg harmfull pages ni masa google...

ken said...

remove lah link tu.. =)

d_LA said...

misya: skang ni byk website kene serang termasuklah geng bl0gger..

ix: hehe,demi memuaskan ati pelanggan..miahaha..

ken: t0l tu ken, rem0ve jer mane2 link yg malware detected :D

nur said...

tq info bagus

d_LA said...

nur, welkem..tp ur blog pom malware detected gak tuh..bek cpt2 remove link yg berkenaan, nt org xley nak terjah plak =)

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥