APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Wednesday, September 01, 2010

PERSONAL TASTE

ANNYONGHASEYO !!!

Aigooo, tensen la xleh nak wat keje ni..ade pr0b sket..bek update belog jerla kan =)Nak share sal cite yang aku baru berjaye melebamkan bijik mate neh..Besela cik dyla neh kal0 melayan k0rea memang sanggup ber over time..ngaa..kal0 u 0l pemenat cite k0rea konp0m taw pasal cite PERSONAL TASTE kam kam kam???Alaaa, cite neh xlah latest sangat tapi aku sangat sure kat Malaysia lom tayang lagi cite ni kat mana2 cenel.

Ni nak cite la sket..Pestaim yang wat aku tertarik sal cite ni sebab my oppa LEE MIN HO lerr..Dulu time cite BOYS OVER FLOWER pom dah angau tahap icu..Walaupom orang kate lam cite tu rambot beliau disaster tapi aku tetap angau weh..Tapi lam PERSONAL TASTE rambot beliau sangat semat la..HOHO..Cite die lak sangatla fun fries..Nak sin0psis x??Erkkk, bagila sket yer..

Jeon Jin Ho [LEE MIN HO] ni arkitek, pastu dia nak masuk pertandingan design..Design tu nak gune konsep SANGGOJAE..Sanggojae ni rumah milik keluarga Park Gae In [SON YEH JIN].So, Jin Ho try la usha2 rumah tu ngan tujuan sebenar nak siasat rahsia rumah tu.Gae In ni plak d0k s0rang jer selepas kawannye keluar sebab kawin ngan pakwe Gae In..Cian Gae In, kene naye ngan r00mate sendiri..Nak dipendekkan cite Jin Ho berjaya la sewa bilik kat Sanggojae tu sebab Gae In tu dah tersalah sangka yang Jin Ho ni gay..Macam2 kejadian la yang berlaku..Tapi aku mmg giler ske la teng0k perwatakkan LEE MIN HO lam cite ni, dah la jadi arkitek, c00l jer..Haishhhh..U ol teng0kla sendiri..

salu gad02 manje..yawww !

bleh sasau teng0k babe!

Yoon Eun Hye pom ade [came0]



rumah ni santek wooo..ai laik la..


romentikkk




so sweet laaaa

Pintu masuk SANGGOJAE..Lee Min Ho tengah tunggu aku tuhh..

ruang dapur

p/s: cite ni d0wnload kat SINI


Kalau BEST, sila LIKE

11 ORANG MENYAMPUK:

Mar said...

dah tgk cite nie,.best2

d_LA said...

best kan kan kan..
nak tgk lagi lagi & lagiii =)

Idy Saha said...

saya dah habis tengok.
overall Lee MinHo punya lakonan lebih mantap disini berbanding dgn BOF. huhu

lawat blog saya juga k. Peminat Kpop saya ni. =)

d_LA said...

ida saha, mantap & hensem..hee~~
welkem 2 da club bebeh =)

wanhairi said...

sedang menonton citer ini..hahaah

d_LA said...

wanhairi: samat menuntun la yer :D

~faty~ said...

nk tgk2..
balik nnt mst download..
wee~

eyqa said...

yee! memnggg dia kchakkkk! :DD

d_LA said...

faty: sile gegeh mend0nl0d yer =)
eyqa: kacak lagi bergaya..yawww !

matpek said...

dah tegok citer ni...best jgk laa..

aanie said...

skrg ni tgh siar kat 8tv kan?? best eh?? nak tgk la nanti...

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥