APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, September 20, 2010

NYAH K0 ENCEK MALWARE !!


YUHUUUU !!!

Korang kenal tak encek MALWARE neh?? Sape2 yang maseh blur2 akan beliau neh sile beware oke..Beliau bukan makhluk yang baek ati, yang bleh membahagiakan ati k0rang..
Beliau adalah encek virus yang suke suki lepak kat website orang..

Ekceli aku pon x kenal rapat ngan beliau neh, tapi setat masa komuniti 'GENG BLOGGER' kene serang aku frust la, nape la beliau neh menepek kat c2, sebab dah xleh nak ping blog lagi..Skang ni aku pon xtaw sama ada 'GENG BLOGGER' dah rec0ver ke blom..

Pepagi neh, aku nak setat blogwalking, sangat eksaited la tapi sangat meluluhkan ati cik dyla neh banyak bl0g2 yang xleh buka sebab dah kena serang ngan encek malware neh..
Encek malware ni kenape suke ati beliau jer lepak2 kat website orang..ooo, maybe beliau tengah m00d raye tu, ingat open house la tu..Tapi plisss yer encek mal, sile jangan datang ke rumah saya..Saya x perlukan awak..Nyah2 k0 dari cni..

Persoalan saye, kal0 kene serang nak wat camne ek, nak rem0ve ape ek?h0h0..
Mungkinkah dari pic2 encek g00gle??
Maybe?


NO ENTRY OKE !
DUSH DUSH TUMBUK BELIAU !!!



Kalau BEST, sila LIKE

14 ORANG MENYAMPUK:

Miranisa =) said...

seramnye ngan incik mal ni waaa~

d_LA said...

seram lagi jaat..menciii !

d_LA said...

miranisa, bru jer nak terjah ur bl0g..malware detected gak la yang..scary scary T_T

Putri_Aizat said...

takut lah plak...bis klu blog kita kene malware ni camner? pe nak wat... :(

d_LA said...

kalo aritu komuniti 'geng bl0gger' kene serang..senang jer, remove banner okela..
skang ni malware byk serang blog,xtaw la nak wat camner..mintak2 le kt pnye x kene serang yer..abesla nt org xley nak terjah sudaa..

misz myza said...

kte nye pn.. tp kena bile kat dashboard je.. tp kalau org lain bukak blog kte, ok je.. sekali tgk malware 2 dtg dri beberapa blog.. terpaksa la dgn berani nya redah je la.. pas 2 unfollow blog yg ade malware.. then ok dh.. tp make sure laptop di scan dgn anti malware sbb td kte dh redah je kan...

Encik Tikus said...

malware nie memang budus

d_LA said...

myza, skang ni widget index pon dh kene serang..mmg hampeh la malware ni..camne nak unf0ll0w yer?

encik tikus, memang giler budus malware neh ! dem !!!

misz myza said...

ok skunk ni.kena berani mati je redah malware 2 tuk g dashboard.. but make sure u ade anti malware dlu.. then kat bloglist -> manage -> klik setting kat blog mne yg nk unfollow-> stop following this site..

2 je.. kalo menjadi la.. then scan pc dgn antu malware,,

d_LA said...

oke d0ne !! thanx myza..kacaw t0l la malware neh..terpakse unf0llow n remove trus widget tu..huhu

misz myza said...

but, i x sure cara ni ok ke x.. ni pun kwn i yg tlg..

d_LA said...

td i gne cr laen sket..bukak google acc, rem0ve kat c2, kre x bukak yg blog nye dashboard la..kal0 r0sak, abes rr pc opis.tp pc neh ni mmg s0k luse nak tukar baru :P
mintak2 sume oke =)

chentamiera said...

ha...tu yang takut tu...bnyak gak blog yg dah kene serang...huhu

d_LA said...

chentamiera, memang tensen la malware neh, terbant0t nak sk0deng2 kat bl0g org laen kan..

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥