APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, September 03, 2010

MARi PiLiH-PiLiH


Yuhuuuu..
Maw mak mertua reject ni asek yuhuu yuhuu jer..
Ngaaa..

Menci t0l semalam, time m00d nak berbel0g ler tenet d0wn 2 earth. Dahla kat opis bizi tahap gaban, nak bekpes n lunch pom terpakse skip demi fail2 terchenta. Wehh, bln p0se, mmg la x bekpes n lunch..Apedaaa korang ni..

Ade sesape berhajat nak tukar s0fa baru x??k0t2 la ade yang dapat b0nus 3bln gaji ker, fulamaaak memang bahagia p0ket andaaaa..Takpom duit dari incik nuff ker..

Kat bawah ni ade cont0h cam2 s0fa..sile la jamu bijik mata yer k0t2 ler leh decide nak yang mane lepas teng0k pic2 dari incik g00gle ni kann..Tadaaaa..

camne nak duduk ni yer??

ooo..ley lak dipisah-pisahkan ;p

khas untuk yang berbumper kecik..heee~~

unik n simple ajerrr


s0fa neh siap ade lampu lg taw..


fun fries kaler blue???

ni pom s0fa gak kerrr??


kreatif tapiii..x rela yuuu..


s0fa ke plastik ni??


very da millenium maa


ni leh jimat ruang neh..suke suke..


wowww..saket mata maaa


ester0 ceria kaler ni




hohoho..dah mcm teka silang kata daaa


kempis p0ket nak bli 6 bijik s0fa cenggini


nak wat td0 pon bley


jangan sesape terg0de yerr


spesel tuk peminat incik m000

aummm..jangan der mak mertua u 0l pitam nanti


sape yang ske makan telur ayam..


erkkk, camne nak duduk ni???


ni letak depan tv santek ni
so mak datin

sesape yang sangat ulat buku amat2 disyorkan


adoiyaaa


unik giler nii..


modern style

yang ni orait gak, cam der org pegang lak bumper kite..haha..
noti n0ti..

last skali i nak yang ni jer..so simple maa


p/s: berbelanjala ikut kemampuan u 0l yer, jangan tiru jiran sebelah, jiran 2 belah plak

Kalau BEST, sila LIKE

0 ORANG MENYAMPUK:

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥