APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, September 25, 2010

KOO-TAN & LEE CHONG WEI KE FiNAL


Kounichiwa !!!
Bravo dan sabas cik dyla ucapkan kepada team utama regu negara kita iaitu
K00 KIEN KIAT & TAN BOON HEONG yang baru saje berjaya ke final esok..
Walaupun pada mulanya agak sengit, tapi rasenye mungkin d0rang jarang jumpe kot so x dpt baca rentak lawan..kendian Malaysia bangkit dan berjaya menang straight.Cayalahhhh..
MALAYSIA MENANG 21-19, 21-13 !

Saye memang kagum la ngan abam2 neh..chaiy0k2 !


Inilah die pencabar regu negara kita tadi, Made in indonesia..
Mohammad Ahsan & Septano..

Manakala di gelanggang yang lain, frust sket sebab estero x tunjuk live yang
DATUK LEE CHONG WEI cuz sama time lawan ngan regu, so google2 jer resultnye td..Apepun beliau berjaya dengan penuh gaye, menang straight jugak tadi..heee~~
21-13, 21-18


ade style la der :D


ni die yang gagal menggagalkan LEE CHONG WEI,
from thailand, BOONSAK PONSANA

So, inilah dia pasangan regu lelaki yang bakal menggegarkan Tokyo besok..
KOO KIEN KIAT/TAN BOON HEONG vs YUN CAI/FU HAIFENG [chi]

fuhh, sape x kenal dorang berdua neh konpom bute badmint0n..heee~~
LEE CHONG WEI : saye mesti menang punyela, saye kan minum milo..
LIN DAN : wakasa wakasa gaban !! we will see br0 !

Tapi ape yang menferaskan saye, dorang lawan kul 11pagi esok..
saye keje la es0k !! Huwaaaaa...

xbleyla nak tengok live..sebak neh..s0b s0b s0b..
LEE CHONG WEI & KOO-TAN "CHAIYOK CHAIYOK 88x!"
SEMOGE BERJAYEEEEE !!!




Kalau BEST, sila LIKE

9 ORANG MENYAMPUK:

sugar2 kapas strawberry said...

majulah sukan utk negara :)

ken said...

all the best msia team =)

Kuman Chaos said...

alamak laan Lin Dan lagi.... bukan nak kate.. Dato Chong Wei kena lebih aggresive bila lawan Lin Dan nih.. kalu biaq kat dia mmg kena kitai je...
Kuman "anak luar nikah" Entry

d_LA said...

sugar2 kapas strawberry: majulah sukan tuk tbh bdn kite juge ;)

ken: jgn lupe tgk yer =)

kuman : bet0l2, ch0ng wei kene dabel triple usaha kal0 ngan abg dan neh :D

gnesop.com said...

good luck team negara utk final

d_LA said...

chaiyok2 ! nak sgt tgk lin dan klh, asek menang jer kan

Zairie Husin said...

m'sia boleh..!!!

zairie recently posted:
kereta idaman lelaki

saya_arief said...

saya xminat main raket..hoho..
caiyokkk..

d_LA said...

zairie: msia buleh..ch0ng wei dah menang, yiehaaa !!tgu regu plak =)

arief: saye maen badmint0n, x maen raket..haha..futsal minat??

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥