APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Sunday, September 26, 2010

KALAH DAN MENANG TU ADATLA WEi


Boleh Malaysia boleh, soraklah Malaysia boleh..Yiehaaa !!
Semangat t0l minah neh, siap nyanyi bagai lagi, naseb x melumpat ajer sambey mengibarkan Jalur Gemilang..

Straight 2 Ampang Point la...
DATUK LEE CHONG WEI MENANG taw !!
Lebih bezz lagi beliau telah menewaskan Abam LIN DAN baru jer tadi..
Aku siap balek lagi tadi, lunch kat rumah..miahaha..
Mentang2 la rumah dekat aje, baek punye makan nasik depan telebisen..
Tak sia2 la aku melop0ng tadi..
Well, sangat puas ati, barula nampak encek LIN DAN muke sedey sket dan merendah diri kunun..haha...besenye mamat neh memang muke sangat bangga lagi konpiden yang dia leh menang..Memangla beliau neh terer tapi LEE CHONG WEI dah makan beskut tiger cicah airmilo tadi, mestilah gagah perkasa macam encek gaban..heee~~mentangla menang..
Tapi rugi taw kalo x tengok tadi, memang sengit kire sm hebat la gak..

RESULT !

22-20, 16-21 & 21-17

yeyea..abam menang ! iyabedabedoooo !!!


Orang kata menang kalah tu adatlah kan..
Naseb bagi regu negara nampaknye x begitu menyebelahi mereka..ayat sedeih der!
Xleh nak ulas panjang melebar sebab aku x tengok live tadi, dapat info dari kawan aku kat KL, pakse hasben dia tengok..miahaha..

RESULT !

21-18, 14-21 & 12-21


Yang penting semangat tu harus ada weiii cam cik dyla ni yang giler kentang !
hoho horlicks !

kami sangat messsraaa kan..heee~~

TAHNIAH TUK SUME PLAYER MALAYSIA
yang sudah bertungkus lumus, bukan senang wei, korang terai maen la baru taw gegel x gegel bile masuk court :)

p/s : kekadang blog neh dah jadi cam blog sukan plak kan :D


Kalau BEST, sila LIKE

7 ORANG MENYAMPUK:

apik pehe said...

peminat badminton upenyer..

kopimacy said...

kalo macy y maen msti jadik punye,miahaha

d_LA said...

apik : dan juge player2nye yg ensem..miahaha

macy : pe kate kite lwn 2 dulu..heee~~

Annyss said...

homaigodd
tak dpt tgk match ni :(((
btw tenkiu dila atas berita gembira ni! len kali mkn biskut tiger selalu
ahaha :D

d_LA said...

Annyss, semsem..
sy pon leh tgk yg single jer, lari balek jap td..haha :D

Kuman Chaos said...

tahniah dato LCW, kang boleh dikalahkan Lin Dan tu walau pun amik masa 81 minit.. kuman "hangin" Entry

d_LA said...

sebab d0rang men rubber plus same2 fight nak menang..pepun puas ati tgk kan =)

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥