APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, September 06, 2010

EiH..EiH..t0LAK LAGi..LAGi..


Haishhhh..
Samat bermandi peluh la arini tuk awek2 bajet h0t iaitu, sarah, rubee, suzie n yang paling h0t kebab00m lagi hangit iaitu mizzz dyla..tadi kan mase nak balek keje, berlenggang kangkung la menuju ke tempat parking..

Kemudian....
O.M.G !!
Kete my housemate Sarah xley setat..tadi beliau kate mase pagi xley setat gak mule2..So, aku bajet terer p0m cakap, bateri ki0k k0t..Sarah p0m suspek cenggitu gak ler..Pestu Rubee tanya ade jumper ke x..Mane la nak ade..h0h0..
Kit0rang p0m k0ling la s0rang lagi awek bajet hot, mizz suzie ni tuk menghangatkan lagi suasana..Yiehaaa..
Lepas k0ntek sane k0ntek cni, sebab taim orang kuar 0pis, ade yang x pick up ph0ne, pastu ade yang xde jumper..So, kit0rang decide nak try t0lak2 k0t2 ler id0p, leh bawak g kedai bateri..
Teng0klerr kesungguhan kit0rang men0lak kete si sarah neh..Lagak macam bukan bulan p0se weh..Akan tetapiiiii, setelah di t0lak2 sebanyak 3kali, sama gak xleh setat..huhu..

Finally, rubee bawak kit0rg g kedai bateri, naseb bek dekat taw..Ajak uncle tuh f0ll0w kit0rang..
Fuhhh, kejap jer rupenye, ingatkan lame..Kalo taw, awal2 lagi pegi, xyah t0lak2..
Terase pemes kejap tadi men t0lak2, tapi s0rang p0m x benti tul0n..teng0k ajer..
Watever la, dah setel pom..Leh dijadikan pengalaman, besela p0mpuan kan bukanla expert sangat pasal bahagian dalam kete ni..


muke kontr0l abes taim neh..kal0 bley nak masok lam baju


giler kentang la..
dahla arini sume pakai baju k0rp0rat..

ni dia bateri baru..glemer kamu cik bateri


cayalah uncle ni..memang sempoi..
baju pom cap LEKO


berusaha uncle, seb bek rintik2 jer ujan


xde kene mengena ngan bateri..



almost d0ne !


babai cik y0k0hama..


laku gak sepl0h henggit cik y0k0hama nehh

p/s: berhati-hati di jalan raya sume..jangan lupe servis kete sebel0m balek kamp0ng yer =)
Kalau BEST, sila LIKE

2 ORANG MENYAMPUK:

aanie said...

aku suka helmet beliau.....susah nak cari tu...xde dijual di mana2 kedai...hehe....

d_LA said...

aanie, mu nak ker???nt aku guling2 dpn uncle tuh deh..mu jgn risaw, aku kan pndai speaking cine :D

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥