APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, September 13, 2010

< AWARD >



sile senyum !!
i dapat award ! ekceli award ni dapat 7hb lagi tapi nak wat camne musim raye, i memang super duper busy..Arini cik dyla kene bekerja keras la nanti es0k nak g jalan beraya plak..

Award ni cik SAKURA COKLAT yang bagi..thanx dear n s0ri lambat wat entry =)

ini syarat2nya yang k0rang WAJIB! ikut/patuhi

* Bagi siapa sahaja yang menerima award ni,
diwajibkan memberikan/tag kepada 5 org lg..

* Selepas itu, si penerima award mesti meletakkan,
link link berikut di blog/artikel masing masing (kat entri tau).


* Sebelum korang letak link link di atas,
padamkan dulu link yang berada di no 1,
kemudian semua link yang tinggal di naikkan 1 level.
Contoh, link no 2 menjadi no 1, link no 3 menjadi no 2 dan seterusnya.
Selepas itu, masukkan link korang di bahagian paling bawah sekali iaitu no 5..ok? faham kan..
Tapi korang semua kena jujur dan adil ya dalam menjalankannya.
Jika setiap penerima award mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan,
kesemua mampu memberikan award ini kepada 5 orang dan,
kesemua mereka yang ditag meletakkan link dengan betul, maka jumlah backlink yang dapat ialah :


Posisi 5 : Jumlah backlink =5
Posisi 4 : Jumlah baclink = 25
Posisi 3 : Jumlah backlink = 125
Posisi 2 : Jumlah backlink = 625
Posisi 1 : Jumlah backlink = 3,125


* Menurut info dari SEO (Search Engine Optimation) ramai blogger telah mendapat 1,923,125 backlink dan, keuntungannya, blog korang akan mendapat trafik tambahan,
apalagi jika ada orang mengklik klik ke blog korang kn.

* Selain mengeratkan persahabatan antara blogger,
award ini boleh membantu untuk menaikkan trafik dan backlink ke blog korang.
tag kepada 5 orang :)



Kalau BEST, sila LIKE

2 ORANG MENYAMPUK:

gnesop.com said...

tahniah..
mmg awrd mampu beri backlink yg baik

d_LA said...

tenkiu gnesop !
saye menc0k0ng =)

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥