APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Monday, August 30, 2010

tEAM CHiNA sAPU BERSiH !

Harapan Malaysia kepada pasangan regu lelaki utama berkecai apabila tumpas di tangan pasukan China..

Dari kul 7 aku setia depan tv arini, benti la jap wat yang wajib..
Dengan harapan LAGU NEGARAKU akan berkumandang di kota Paris..

Pasukan China membuktikan yang d0rang ni berada di kelas yang tersendiri apabila meyapu bersih kesemua kateg0ri..Ni ler result yang aku sempat save lam pale otak henset..

BEREGU CAMPURAN
ZHENG BAO & MA JIN
vs
HE HANBIN & YU YANG
[kedua-dua dari CHINA]
21-14, 21-10

PERSEORANGAN LELAKI
TAUFIK HIDAYAT [INA]
vs
CHEN JIN [CHINA]
13-21, 15-21

PERSEORANGAN WANITA
WANG LIN
vs
WANG XIN
[kedua-dua dari CHINA]
21-11, 19-21, 21-13

BEREGU WANITA
WANG XIAOLI & MA JIN
vs
YU YANG & DU JING
[juga dari CHINA]
9-21, 17-21

BEREGU LELAKI
KOO KIEN KIAT & TAN BOON HEONG [MAS]
vs
CAI YUN & FU HAIFENG [CHINA]
21-18, 18-21, 14-21

Memulanye Malaysia menang set pertama tetapi nampaknye team China memang kuat sungguh la weh walaupun team Malaysia dah bersungguh defend & attack..
Memang frust la teng0k..

Nampaknye Malaysia kene siyes ni cari pelapis2 baru..
Kalo teng0k team China, walaupun Lin Dan, Yi han, Bao Chun Lai tewas tapi pelapis dorang ramai yang hebat2..
Xkan la asek nak harapkan abang ch0ng wei n regu k00-tan jer kan..
SEDEY !


Kalau BEST, sila LIKE

2 ORANG MENYAMPUK:

Dark Half said...

peminat fanatik badminton rupanya cik dyla
aku tgk camtu2 je tp team mesia susah la nk beat china yg sentiasa ada pelapis yg hebat2. tp x heran la, negara dowg kan penduduk berbilion, anytime je leh cari pelapis handal

d_LA said...

mmg penetik pon..hehe..
lgpun mmg tiap2 mgu men badmint0n kal0 x p0se.
Ssh la nak beat China, d0rg der player yg rmai lgi berbakat kan.

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥