tAK teRcapAi DuitKU..

yer tuan2 dan puan sekalian..
nampak kan pic i yg gedik itu di depan kete2 beetle yg cun melecun itu..
Santek kan kete2 itu..
i dah beli beberapa bijik..

u ol x caye ker??
tgk neh, cik abang red indian ni pom dah jatuh hati kat beetle i neh..
Mak bangga u..

ni plak taim i kat negara omputes..ngeh..ngeh..
aik???nape baju sm neh ngan kat negara jepun itu yer???
gaya pom sama jugak kah???
T_T

aku memang x mampu wes nak bli kete2 cam gini..
nak bli tayar pom x lepas..
berangan jer bley..
sedey !
Kenapa kamoe begitu kiut wahai incik beetle??
Bergaye plak tuh..

Wah, kalo lady dyla bawak neh, konpom Cik Peris Hilten dengki tahap asbestos ngan i..camne cik gred 17 neh mampu menyara hidop cik beetle yer..

Eih..mane taw nanti cik dyla masok peraduan nescafe dapat hadiah ni..
Tak sia2 pagi petang malam sedut nescafe kan kan kan?

Haaa..ni lagi satu incik hensem kegilaanku..
Kamoe sunggoh ensem la..
HEBATNYEEE..

Bayangkan cik dyla ni bawak Mini Cooper kaler kunen ini d tengah2 kampong i..
Mesti comey kan??

Ataupon kaler merah ni ker..
Fulamakkkk..cun siot kete neh..

Sketch yang santek..


Aku pon leh sketch gak la..haha

Ini jer yg mampu..huuuu..
10 henggit jer..

Aku leh beli laaa..
Saje jer xnak bawak...simpan kat opis lebeih samat..

Pantang neh kalo nampak beliau2 ini parking depan opis @ kat mane2..
Leh kene strok panas x pasal2..


i LUV BEETLE & MiNi cOOPEr

Inilah contoh kes terkena strok panas..
Naseb bek kete ni owner dia 1 taman ngan i..
Leh la i skodeng ari2..

Comments

shazika said…
Aku salah seorang peminat mini cooper. hahaha
pernah buat entry pasal mini cooper

http://shazika.blogspot.com/2010/04/kereta-chekgu-shazika.html
d_LA said…
shazika, welkem 2 da club bebeh..hehe..
bley sawan la kalo tgk kete ni..
giler minat neh..
Nana Eddy said…
haha.. funny post. goodluck ye.. mudah2an tcapai impian nak dapat kete tuh..
d_LA said…
nana eddy, tq..kalo x tercapai, dpt bli kete control pom jdlaaa..haha