APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Saturday, August 28, 2010

siLe baca PENGIKUT2 setiaku

ehem..ehem..
sape name CIK FATIN sile jerit yeay !!
kamu bertuah ni dapat award pertama dari cik dyla..
sile amik dengan penuh gaya :D

pestaim ni wat award..
CIK FATIN ni merupakan follower yg ke 99..
Disebabkan CIK FATIN ni ske n0mb0r 99 so i yang tengah xleh td0 ni wat spesel tuk beliau..hehe..
Harap CIK FATIN ske yer =)


Ade lagi wehhh..
Bagi saye, kal0 xde f0ll0wer yg pertama, ke2, ke3 maka xdela yang ke 99 kan???
So cik dyla dah wat award lagi 1 khas tuk sume follower cik dyla..
Sile sile jangan segan amik yer..


Walaupun bel0g neh dah wujud setahun yg lalu, tp taim tu x bape semangat nak nak ngepost entry..taim tu cam x bape idup jer bl0g neh..
kadang2 tensen ngan berokbeng yang salu hadoii jer..
Kat opis lak busy, masa tu terhad nak blogging..

Tapi, semangat tu wujud balek taim WORLD CUP bebaru neh..
Disebabkan aku neh spain punye fan, jadi m00d nak berblog tuh datang balek..
Harapan cik dyla semoga sume rajin singgah kat belog saye yer.
Skang ni dah rajin blogwalking taw..

TERIMA KASIH, SYUKRAN, THANK YOU, KAMSAHAMNIDA, XIE XIE, ARIGATO, GRACIAS
Kalau BEST, sila LIKE

5 ORANG MENYAMPUK:

Melody Iqfa said...

yuhuu~ peminat mini coOper dtg lawat sini.
hahaha..
sukenye!!!! dpt special award!
yay!
mmg suke no 99.
hahahaha.
nnt cik Fatin nk wat entry.
special lak utk cik Dyla. haha

saya_arief said...

walking...
walking..
n walkingg..
hahaha..
;p

d_LA said...

fatin: tenkiu sbb suke..hehe
arief: ni jln sambey td0 ke??sile la amik award itam puteh tu..jgn segan2 =)

sop said...

kekalkan mood blogging and keep blogging :)

d_LA said...

tenkiu incik s0p..sy akan berusaha !!
Aja2 !

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥