APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Thursday, August 19, 2010

HiK..HiK..Saye Nak BaLEk kAMp0NG !


Dengar sini orang2 kampungku sekalian..
Saye nak balik petang ni..
Hehe..

Petang neh cik dyla nak balek kampong..
Lagiii..hehe
Baru jer balek minggu lepas..
Rajen plak taim p0se neh balek yer..
Mak saye soh balek, i balek la sebab s0k turn mak saye wat juadah berbuka p0se kat masjid..
Rumah i kan xde org [ u ol x taw ek],
ade ma & ayah i jer..
s0, i nak balek la tul0n teng0k pe yang pat0t =)

Bestnye dapat makan
masakan mak saye lagi minggu neh =)
tapi 8tvt membelog & memfesbuk saye akan sel0w ler @ maybe x terjah langsung la jawabnye sebab line beruk sek0m x laju le plak..
kal0 meksis laju plak..
nak kene say gudbye la k0t kat incik sek0m neh..


Kalau BEST, sila LIKE

6 ORANG MENYAMPUK:

Fyzal said...

selamat pulang ke kampung. jgn lupa nyanyi lagu "balik kampung" yer. :D

Fyzal's Latest Entry
Hari Ini Dalam Sejarah: 19 Ogos 1959

::fadxieza:: said...

yeay~
nak ikot nk ikot..
:p

cik GULA-gULA said...

hati2 ye cik dila:)

d_LA said...

fyzal: perot saye yg gegeh menyanyi=)
fadxieza: j0mler ikut saye..wat lawatan ;)
cgg: tq=) dah samat smpai ni, tgh wat2 bz kat dapur..x sbr tgu waktu berbuka ;p

jomsantaisekejap said...

Balik kampung tu jangan lupa tolong mak masak. Dan kalau masak tu, jangan lupa masak lebih2...
salam santai and will follow u again

d_LA said...

huhu..dah samat smpai umah sewa dah..
tq =)

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥