dULU tiNGiN nAk jADi pELUKiS

cayalahhhhh pakcik neh !!

Ape jenis tangan la pakcik neh..
Berseni tahap asbest0s..
Dulu memang tingin nak jadi pelukis propesenel..
Bakat tu ade rrr sket2..
Jangan pandang i selubang idong jer taw..
Tapi kalo nak lukis p0trait sket fail..haha..
Kalo ade member aku nak s0h lukis p0tret sah2 la jd orang len..
Nak lukis gambar mak aku tetibe jadi muke Jessica Alba, x ke terharu mak aku..
So, yang aku ley blah lukis2 kartun..
2 pun kene rujuk majalah Hencik Ujang ke Hencik Ap0 ker G3 ker..
Nak pikir sendiri, beku la sket pale lutut neh..
Tapi aku yakin aku neh berbakat [sunggoh p0y0]
n bleh wat lebeih baek kalo der sifu yang leh pakse aku melukis cam zaman skolah dulu penah la gak cekgu simpan drawing aku..xtaw la k0t2 die nak lapik b0nt0t die ke ape janji dia kate nak simpan xpun nak tampal kat dendeng tu dah cukup mengembangkan lobang id0ng neh..

Isk..panjang lebar lak, m0tip sebenar nak s0h u ol tengok lukisan pakcik kat bawah neh..
Giler lawa siyutttttt...
Saya kagum la dengan pakcik dengan pertanyaan xnak jadi atuk angkat saya ker?



Comments

sy pon xreti nk melukis..hihi
Dark Half said…
ini mmg btol2 pro.ternganga aku tengok dia melukis..:P
d_LA said…
sugar2 kapas: tp best tgk org2 yg pndai melukis kan :D

dark half: mmg nganga rrr br0..suspek denggi t0l pakcik neh =)
Malwanaz said…
lukis orang lidi sudaa..hehe.. pro tau..
d_LA said…
erkkk org lidi?? taim stendet 1 pemes tuh..hehe