APO?! : tuan blog ni kejap ade kejap xde..harap maklong ye^^

Friday, April 23, 2010

bLinG bLinG @ sHaH aLaM

Woohaaa !!!
Jrg bebenor dah eden mengepost story ya..
Nape speaking nogorhi lak ni..
Heee, xde kene mengena ngan entry kali ni..
Last week, aku g jejalan kat S.Alam..
Baru arini nak share ngan u ol yer,
punyer la bz anak incik Mat Nor ni..

Adela la member kolej aku ni dok S.Alam,
aku ngan beliau ni mmg ngam ngam hoi la..
Smpai org panggil kitorg ni kembor..
Kalo nengoknye, x sm pun tp dh slalu seiring dan sejalan,
wapun laen course..
Biasenye aku jmpe beliau yang bernama Deq Ross ni taim aku kene g kursus kat Bangi jer..
Pestu, aku berminat nak wat bisnes Lunatots,
c Deq Ross ni leh dkatakan otai gak la psl Lunatots ni..Ape lak Lunatots ni ??
Lenkali aku story, tnggu dh xpert n brjaya baru leh story..

Nak story psl bisnes on da phone or via email @ fb,
x puas babe !!
Kebetulan plak, hubby D'ross kene out station kat Myanmar,
so beliau ajk la aku tdo kat rmhnye..
Kunun2nye nak study psl Lunatots la..
Maka bertolak la aku ke S.Alam sorang2..
Pestaim g S.A. nek bas..

Kesimpulannye, 2hari 1mlm aku kat S.A,
ini la hsl yg aku kutip..
Lunatots tah ke mana, bisnes tah ke mana..
Jln2 perabih duit jer lebih..
Tp bisnes still on..hehe

Aktiviti dmulakan dgn membeli blah dgn sonoknye kat
AEON Bukit Tinggi..
Time kat cni, d'ross bwk hafiy,
memula oke la..lame2 tu hafiy ni dah cam ngantok,
bdk2 besela, kalo dah ngantok, ngamuk r sket..
so my fren pun nak htr her son kat baby sitter dlu
merangkap kakak iparnye sndiri..
Sian gak kat hafiy kene tnggal jap,
mamanye n kawan mamanye nak njoy jap yer hafiy..hehe..

Soping sket2 kat AEON B.T, pastu g Plaza Alam Sentral n SACC..
Dah puas soping sesuke hati, lapar la plak perut ni..
Ini yg ktorg kedaros..hehe
Sila meleleh..
|
|
V


nom..nom..sedapppp


terbaek pnye spaghetti


mama ros yg dh lupe anak kat rmh..heee


Licin beb..

Hermmm..Dkt Maghrib gak la baru blk rmh..
Kalo ikutkan pnt tu mmg penat..
Tp demi x menghampakan aku yg dtg nun jauh dr timur,
Mama ros ni dgn semangatnye
bawak aku pegi i-city lak mlm tu..
Sukenye aku weh, xleh nak describe camne..
Aku syg ko la d'ros, terharu..terharu..
Time kaseh gak tuk abg d'ros yg sudi drive mlm tu..
Lan, thanx ya..Nt sy dgt lg..hehe
Dr jauh, dah xcited thp cipan tgk bling2 lampu kat ctu..
Akhirnye dpt tgk dr dekat..
Banggenye kat mesia ade tmpt camni,
wapun aku taw konpom juta2 projek ni,
tp wateva la, cantek siot,
hilang penat tgk lampu2 kat cni...

|
|
V

Santek kan..


Peace, no war =)


xmas tree kaler merah..


Rase xnak blah..


Cam kat korea pun ade..


bling..bling..amazing, wonderful, wonderpets


Lihatlaaaa..keindahannnn


Sume hepi jer kat cni..best..best..


mai ramai2 pegi i-city


best pren 4-eva


Minah kat tepi tu nape nonggeng tu??


rase nak ddk jer ats moose ni..


ramai tol manusia kat cni..


mama mickey[muke pnt gler] & miss rabbit[menten senyum]


Miss rabbit nak say gdbye dh


Miss rabbit, mama mickey n hafiy


Kalo la leh bwk blk pokok ni..hermm


Warna warni...di Aidilfitri..
Sayonara i-city !!


Pg esoknye kitorg g pasar karat lak kat stadium S.A..
Punyela rmai, panas lak tu..
Kat cni aku tlh berjaya mensoping,
x byk pun..hehe..
berjaya beli baju yg hrga 6henggit jer..

Ptg tu, sambut bday hafiy,
bli cake tiramisu kat Secret Recipe,
sambut ala ala jer, tnpa papa hafiy..huhu..
Thanx to kakak2 d'ros yg msk best x hengat..
Nt sy dtg lg..hehe..

Tiramisu..


Hafiy 2 Y.O


Mamanye yg lebey xcited ni


Makan Hafiy !!
Jgn tgk jer..

Thanx pd sume yg bwk aku g jejalan,
d'ross, zura, hafiy, lan..
Yg lyn aku baek punye, family d'ros..
Luv u ol laaa..UMMUAHHH !!
Kalau BEST, sila LIKE

2 ORANG MENYAMPUK:

sebelas said...

perhh lawanya :D

http://nomborsebelas.blogspot.com/

d_LA said...

lawa..lawa..sy x perasan dia d kolej..hehe..
pelagi, bwklah kaki ke sana..
gua janji, konpom santek n bling2..

There was an error in this gadget

Tetamu2 Beliau

~ TERIMA KASIH..DATANG LAGI ~

~  TERIMA KASIH..DATANG LAGI  ~
♥ ♥ ♥ LAdy_dyLA ♥ ♥ ♥